Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse skrodimas bus atliktas iki pirmadienio vakaro, atlikėjos tėvai tramdydami ašaras dėkoja gerbėjams

Britų televizijos BBC žiniomis, 27-erių šeštadienį mirusios atlikėjos Amy Winehouse skrodimas bus atliktas iki pirmadienio vakaro. Gedintys dainininkės tėvai buvo atvykę prie jos namų, kur neslėpdami ašarų dėkojo gerbėjams už palaikymą ir meilę.
Mitchas, Alexas (antras iš kairės) ir Janis Winehousai bei buvęs A.Winehouse mylimasis Regas Trevissas (centre)
Mitchas, Alexas (antras iš kairės) ir Janis Winehouse bei buvęs A.Winehouse mylimasis Regas Trevissas (centre) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors ir išsiskyrę, dukros netekę Janis ir Mitchas Winehouse'ai pirmadienį Londone palaikė vienas kitą. Jie apsilankė prie Amy Winehouse namų šiaurės Londono Kemdeno rajone, perskaitė gerbėjų paliktų raštelių, bendravo su žurnalistais. „Negaliu pasakyti jums, kiek daug jūsų palaikymas mums reiškia. Dėl jo tikrai lengviau. Jei ką ir galiu pasakyti apie Amy, tai – meilė. Ji visą gyvenimą skyrė šeimai, draugams ir jums“, – į susibūrusius gerbėjus kreipėsi M.Winehouse‘as. Su juo į Kemdeno skverą atvyko ne tik buvusi žmona Janis, bet ir Amy brolis Alexas bei buvęs vaikinas Regas Travissas.

Winehouse'ų šeimos atstovas spaudai jau anksčiau šiandien patikino, kad laidotuvės bus surengtos kaip įmanoma greičiau, tačiau pasakyti tikslią datą kliudo dar neatliktas skrodimas ir atliekami toksikologiniai testai.

A.Winehouse ne vienerius metus kovojo su alkoholio ir narkotikų priklausomybe, pastaruoju metu nuo jų gydėsi reabilitacijos klinikoje. Londono policija kol kas atsisakė komentuoti, ar atlikėjos mirtis susijusi su kvaišalais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius