Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ana Kurnikova ir Enrique Iglesias: ar šįkart jie taps tėvais?

Neseniai per pasaulį nuvilnijo gandas apie dailios tenisininkės Anos Kurnikovos (29) nėštumą. Visa tai išprovokavo paparacų nuotraukos, kuriose neva aiškiai matosi padidėjęs rusaitės pilvukas. Poros draugai sako, kad nors apie Anos nėštumą buvo skelbiama jau mažiausiai dešimt kartų, šįsyk į šią žinią reikia reaguoti labai rimtai.
Ana Kurnikova ir Enrique Iglesias
Ana Kurnikova ir Enrique Iglesias / AOP nuotr.

Meilė neblėsta jau dešimtmetį

Jau dešimt metų žavioji rusaitė Ana yra balsingojo Ispanijos mačo antroji pusė. Jie susipažino 2003 m. Enrique (35) vaizdo klipo „Escape“ filmavimo aikštelėje.
„Jausmai Anai – vienintelis tikras dalykas mano gyvenime, todėl jie man be galo brangūs. Ji yra nuostabi, tiesiog ideali moteris“, – neslepia tamsiaplaukis gražuolis.
Tačiau po tokių žodžių gerbėjai šios poros gyvenime nesulaukė jokių esminių permainų – ir anksčiau, ir dabar niekas nekalba apie vestuves. Manoma, kad pora nesituokia tik dėl to, jog nenori netekti sekso simbolių titulų, iš kurių Ana ir Enrique susižeria nemažai pinigų.

Scanpix nuotr./Ana Kurnikova
Scanpix nuotr./Taip atrodo Ana Kurnikova pastaruoju metu

„Jei tik Ana pastotų, aš ją vesčiau“

Paskutinis gandas iš šios poros gyvenimo gerbėjų ausis pasiekė praėjusių metų ankstyvą rudenį. Tąsyk žurnalas „People“ paskelbė, kad po ilgametės draugystės Enrique pasipiršo Anai ir padovanojo jai ilgai lauktą sužadėtuvių žiedą. Žiniasklaida iškart atsiminė kadaise dainininko ištartą frazę: „Jei tik Ana pastotų, aš, kaip tikras katalikas, nė akimirką nesudvejojęs ją vesčiau.“
Tuo metu geltonoji spauda paskelbė verdiktą – Ana nėščia! Netrukus paaiškėjo, kad tai tik paskalos: A. Kurnikovos kūno formos nė kiek nepakito ir nė vienas dizaineris negavo užsakymo garsiai nuotakai sukurti vestuvinę suknelę. Prieš porą metų dainininkas prisipažino, jog jei vieną dieną Ana sutiks už jo ištekėti, jis norėtų kuklios ceremonijos niekada nesnaudžiančiame Las Vegase.

Enrique vieno vaiko nepakaks?

Kalbama, kad džiaugsminga žinia apie būsimą kūdikį Ana ir Enrique jau pasidalijo su artimiausiais draugais, tačiau oficialiai nėštumo ši pora neskuba nei patvirtinti, nei paneigti. Tiesa, viena iš daugiausia uždirbančių pasaulio tenisininkių, anksčiau mėgdavusi itin aptemptus drabužius, trumpus sijonus ir šortus, pastaruoju metu renkasi laisvesnius apdarus.
Įdomu, kad garsusis Enrique tėvas Julio Iglesias (67) turi aštuonis vaikus, iš kurių jauniausiam – vos treji metukai. Taigi Ana turėtų nujausti, jog Enrique, įkvėptas tėvo pavyzdžio, vienu vaiku gali neapsiriboti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius