Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anastacia pasekė Angelinos Jolie pavyzdžiu – dainininkei pašalintos abi krūtys

Anastacia, kaip ir aktorė Angelina Jolie, nutarė pasidaryti krūtų šalinimo operaciją. Tam dainininkė ryžosi, kai krūties vėžys ją užklupo antrą kartą.
Anastacia
Anastacia / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį 45-erių dainininkė apie jai atliktą operaciją pranešė savo oficialiame puslapyje.

„Kovai su krūties vėžiu skirtą mėnesį norėjau pasinaudoti galimybe ir išreikšti paramą man labai jautria tema. Šiemet man antrą kartą buvo diagnozuotas krūties vėžys ir šiuo metu aš atsigaunu po dvigubos mastektomijos. Tai buvo labai sunki kelionė, bet aš jaučiuosi puikiai ir esu pasiruošusi atversti naują savo gyvenimo skyrių. Kovos su krūties vėžiu mėnuo suteikia visoms šia liga sergančioms moterims viltį įgauti jėgų ir paramos vienai iš kitos. Ankstyva diagnozė man jau du kartus išgelbėjo gyvybę. Aš tęsiu kovą ir darysiu viską, ką galiu“, – atvirame laiške rašė Anastacia.

Metų pradžioje Anastacia buvo priversta atšaukti savo koncertinį turą po Europą, nes jai atsinaujino krūtų vėžys. Pirmą kartą vėžys jai diagnozuotas 2003-iaisias, tada jai pavyko jį įveikti.

Gegužę apie sprendimą pašalinti krūtis prabilo ir viena seksualiausių pasaulio aktorių Angelina Jolie. Jai krūtų vėžys nebuvo diagnozuotas, tačiau atlikus genetinius tyrimus paaiškėjo, kad tikimybė, jog tokia liga ją užklups, buvo net 87 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius