Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie: „Aš vis dar bloga mergaitė, bet dabar ši mano pusė priklauso Bradui“

Dažniausiai vengianti kalbėti apie neramios praeities vingius garsioji aktorė Angelina Jolie naujausiame interviu CBS televizijai atskleidė, kad yra laiminga būdama gyva po „tamsios ir pavojingos“ jaunystes.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

36-erių aktorė paatviravo apie pašėlusią savo praeitį, sakydama, kad jos tamsioji ir seksualioji pusė vis dar gyva, tačiau tik partneris Bradas Pittas yra pakankamai ypatingas žmogus, kuriam ji gali atsiskleisti.

„Aš vis dar bloga mergaitė. Tai niekur nedingo, tiesiog tie mano būdo bruožai atrado savo vietą. Jie priklauso Bradui ir mūsų nuotykiams...“ – šypsodamasi CBS žinių reporteriui Bobui Simonui sakė A.Jolie. Jos teigimu, neatsargus elgesys jaunystėje galėjo turėti tragiškų pasekmių.

„Ištvėriau sudėtingus ir tamsius laikus. Nemiriau jauna. Esu labai laiminga. Daugelis artistų ir paprastų žmonių neišgyvena kai kurių dalykų. Žmonės gali tik įsivaizduoti, bet aš padariau pačius pavojingiausius ir blogiausius žingsnius... Dėl daugybės priežasčių manęs nebeturėtų čia būti“, – kaip niekad atvirai kalbėjo aktorė. A.Jolie pasakojo daug kartų stovėjusi ant peilio ašmenų.

Žinoma, dalis aktorės praeities klaidų buvo ne sykį surašyta bulvarinės žiniasklaidos puslapiuose, apie jas byloja ir daugybė tatuiruočių, buvę santykiai su kolegomis. Vienu metu A.Jolie ant kaklo nešiodavosi buvusio sutuoktinio Billy Bobo Thorntono kraujo buteliuką sau ant kaklo.

Taip pat A.Jolie per 2000-ųjų „Oskarų“ teikimo ceremonija yra aistringai įsisiurbusi broliui Jamesui Havenui į lūpas ir atvirai kalbėjusi apie biseksualius nuotykius. Ji yra turėjusi romaną su kolege Jenny Shimizu, su kuria kartu filmavosi 1996-ųjų filme „Ugningos mergaitės“ (angl. „Foxfire“). „Turbūt būčiau susituokusi su Jenny, jei nebūčiau ištekėjusi už savo pirmojo vyro Jonny Lee Millerio“, – sykį yra pasakiusi A.Jolie.

Šiandien neįtikėtinai liekna kino aktorė yra žinoma dėl savo humanitarinių misijų ir didelio būrio vaikų. A.Jolie taip pat debiutavo kaip režisierė, pristačiusi filmą apie Bosnijos karą „Kraujo ir medaus šalyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius