Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie – daugiausia uždirbanti JAV aktorė

Angelina Jolie, kuri didžiajame ekrane netrukus pasirodys su filmu „Maleficent“, yra geriausiai apmokama Holivudo aktorė ir pernai uždirbo 33 mln. JAV dolerių, paskelbė „Forbes“.
Aktorė Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Scanpix“ nuotr.

Nors jokiame filme nesifilmavo nuo 2010 metais pasirodžiusio „Turisto“ (org. „The Tourist“), Angelina Jolie lengvai įveikė šiemetinę geriausios aktorės „Oskaro“ laureatę, „Bado žaidynių“ (org. „Hunger Games“) žvaigždę Jennifer Lawrence, kuri su uždirbtais 26 mln. JAV dolerių liko antroje vietoje. 38-erių A.Jolie pernai buvo trečioje minimo sąrašo vietoje.

„Holivudas neišsižadėjo Jolie. Ji tebėra viena iš nedaugelio aktorių, galinčių reikalauti 15 mln. dolerių vertės atlyginimo už filmą, pavyzdžiui, „Disney“ perpasakojamą seną istoriją apie Miegančiąją gražuolę „Maleficent“, – rašė „Forbes“ reporterė Dorothy Pomerantz. „Maleficent“ kino teatruose pasirodys tik kitą vasarą.

Į trečią vietą su 22 mln. JAV dolerių nukrito Kristen Stewart iš „Saulėlydžio“ (org. „Twilight“), pernai buvusi pirmoje vietoje.

Jennifer Aniston, kurios naujausias filmas „Mes – Mileriai“ (org. „We're the Millers“) JAV kino teatruose pasirodys kitą savaitę, šiemet yra ketvirtoje sąrašo vietoje – ji uždirbo 20 mln. JAV dolerių.

Emma Stone, kuri juostoje „ Nepaprastas Žmogus Voras“ (org. „The Amazing Spider-Man“) vaidina su savo vaikinu Andrew Garfieldu, uždirbo 16 mln. JAV dolerių ir yra penktojoje vietoje.

Šeštoje vietoje šiais metais yra Charlize Theron, uždirbusi 15 mln. JAV dolerių. Sandra Bullock, kuri pernai buvo trečia, šiemet nukrito į septintą vietą (14 mln. JAV dolerių). Aštuntoje vietoje likusi Natalie Portman uždirbo tiek pat – 14 mln. JAV dolerių.

Devintoje vietoje esanti Mila Kunis (11 mln. dolerių) sąraše yra naujokė. Du jos filmai, „Tedis“ (org. „Ted“) ir „Ozas: didingas ir galingas“ (org. „Oz: The Great and Powerful“), visame pasaulyje bendrai uždirbo 1 mlrd. JAV dolerių. Tiek pat kaip ir Mila Kunis (11 mln. JAV dolerių) uždirbo ir Julia Roberts, į 10 vietą ji nukrito iš pernai užimtos šeštos vietos.

Rengdamas sąrašą žurnalas „Forbes“ kalbėjosi su agentais, vadybininkais ir kitais kino pramonės žmonėmis, ir atsižvelgė į žvaigždžių uždarbius nuo 2012 metų birželio iki 2013 metų birželio. Visas sąrašas skelbiamas www.forbes.com.

Praėjusią savaitę geriausiai apmokamu Holivudo aktoriumi buvo paskelbtas Robertas Downey jaunesnysis, kuris per metus uždirbo 75 mln. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius