-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie ir Bradas Pittas: (ne)tikra idilė (nuotraukos)

Los Andžele vyko filmo „Salt“, kuriame vaidina Angelina Jolie, premjera. Renginys padovanojo daugybę džiaugsmingų akimirkų Brangelina pravardžiuojamos poros gerbėjams, mat raudonuoju kilimu susikibę už rankų žengė A.Jolie ir neseniai įvaizdį atnaujinęs jos partneris Bradas Pittas.
Bradas Pittas ir  Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sklaidydami niekaip neblėstančius gandus apie sudėtingus santykius, garsūs aktoriai negailėjo gerbėjams šypsenų, su jais bendravo ir dalijo autografus. Neabejotina vakaro žvaigždė buvo žavioji 35-erių A.Jolie, kuri tiesiog švytėjo vilkėdama itin trumpą blizgią juodą suknelę.

Tiesa, kaip pabrėžė Dailymail.co.uk, drabužis pridengė „slaptą“ A.Jolie tatuiruotę ant vidinės šlaunies pusės, skirtą 46-erių B.Pittui. Neseniai dalį tatuiruotės aktorė buvo parodžiusi fotografuodamasi žurnalo „Vanity Fair“ fotosesijoje. Tačiau garsi moteris atsisakė pasakyti puošmenos reikšmę ir prasitarė tik tiek, kad „tai skirta Bradui“. Iš viso A.Jolie turi net 14 tatuiruočių, dalis jų yra įvaikių ir vaikų šalių, kuriose jie gimė, geografinės koordinatės.

A.Jolie pasirodydama premjeroje liko ištikima savo paprasta elegancija dvelkiančiam stiliui – atidengusi nepriekaištingas kojas ji neapsikarstė papuošalais, tačiau berankovė suknelė leido grožėtis jos pečiais, o pėdas papuošė kūno spalvos aukštakulniai.

A.Jolie turi tatuiruotę ant vidinės šlaunies pusės, skirtą B.Pittui.Šmaikštaujama, kad pirmadienio vakarą, kai vyko filmo premjera, auksinė Holivudo pora kuriam laikui nutarė „atidėti pasaulio gelbėjimą“ ir skirti laiko žemiškiems dalykams. Taip kalbama dėl to, kad A.Jolie ir B.Pittas itin retai, o ypač kartu, lankosi viešuose renginiuose ir juos kruopščiai renkasi. Būdami „Salt“ pristatyme aktoriai švelniai elgėsi vienas su kitu, šnekučiavosi ir, atrodė, gerai leido laiką.

A.Jolie dėmesio skyrė ir kolegoms – fotografavosi su Lievu Schreiberiu ir jį į renginį atlydėjusia mylimąja aktore Naomi Watts.

Staigmena tapo netikėtas A.Jolie tėvo Jono Voighto pasirodymas renginyje. J.Voightas ir A.Jolie tik prieš kurį laiką vėl ėmė bendrauti. Priminsime, kad jų santykiai pašlijo, kai 2001-aisiais vyras viešai pareiškė, kad jo duktė „turi rimtų psichikos problemų“. Su J.Voightu premjeroje pasirodė A.Jolie brolis Jamesas Havenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius