Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie papuošė pasaulio aktualijų biblijos „Newsweek“ viršelį

Amerikiečių savaitinis naujienų žurnalas „Newsweek“ nušviečia aktualiausias JAV ir pasaulio naujienas, tad dažnas skaitytojas tikisi ant jo viršelio išvysti valstybės vadovą ar įtakingą politiką. Tad gana netikėta naujiena tapo naujo numerio viršelis, kurio veidu redaktoriai pasirinko Holivudo aktorę Angeliną Jolie.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Newsweek“ viršelis
Temos: 1 Angelina Jolie

Dailymail.co.uk akcentuoja, kad „Newsweek“ yra rimtas naujienų leidinys, kuriame gausu rimtų kadrų „su kostiumuotais politikais“ ir drąsiais pasaulinės svarbos istorijų veikėjais.

Teigiama, kad viršelis su 36-erių A.Jolie tapo pačiu žaviausiu per visą 78-erių metų leidinio istoriją. Pirmadienį, gruodžio 5-ąją prekyboje pasirodžiusį žurnalą aktorė papuošė kaip garsi filantropė, Jungtinių Tautų ambasadorė, nuolat besistengianti suteikti pagalbą skurstančioms ir karo kamuojamoms šalims.

Kurs filmą apie Afganistaną

„Newsweek“ taip pat aptariamas režisūrinis A.Jolie debiutas, apie Bosnijos karą pasakojanti istorija „Karo ir medaus šalyje“. Beje, sekmadienį aktorė pranešė ketinanti kurti dar vieną karinį filmą, šįsyk apie Afganistaną. „Mąsčiau apie tarptautines temas, tokias kaip smurtą prieš moteris, įsikišimo trūkumą. Žmonės dėl karo pasikeičia ir iškrypsta. Kai kurie iš jo išeina stipresni, o kiti – visiškai žlugę“, – interviu žurnalistei Christiane Amanpour sakė garsi aktorė.

Beje, A.Jolie šiuo metu tenka bylinėtis su kroatų žurnalistu, kuris kaltina garsenybę savo režisūriniam debiutui nuplagiavus jo istoriją. Jamesas J.Braddockas teigė, kad jo 2007-aisiais išleistas straipsnis tapo filmo istorijos pagrindu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius