Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie taps Merilyn Monroe

Naujausiame filme žaviąją šviesiaplaukę dainininkę, modelį ir aktorę įkūnys Holivudo pažiba Angelina Jolie.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Scanpix“ nuotr.

Filmas bus kuriamas pagal škotų rašytojo Andrew O‘Hagano knygą „The Life and Opinions of Maf the Dog, and of His Friend Marilyn Monroe“. Kaip pranešė dailymail.co.uk, netikėtą žinią, kad 35-erių A.Jolie vaidins M.Monroe, paskelbė pats rašytojas Edinburge vykstančio knygų festivalio metu.

A.Jolie ekrano partneriu taps vienu žaviausių Holivudo vyrų tituluojamas George‘as Clooney. Jam atiteko artimo M.Monroe bičiulio Franko Sinatros vaidmuo. A.O‘Hagano teigimu, filmo kūrimo darbai bus pradėti netrukus.

AOP nuotrauka/Scarlett Johansson ir Marilyn Monroe. Jos iš tiesų labai panašios
Scarlett Johansson

Į M.Monroe vaidmenį pretendavo tokios aktorės kaip 25-erių Scarlett Johansson ir 35-erių Christina Hendricks, tačiau filmo kūrėjai nutarė, kad tinkamiausia – daugiausia veiksmo filmuose besifilmuojanti A.Jolie.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

A.O'Hagano romanas pasakoja apie paskutinius dvejus M.Monroe gyvenimo metus. Įdomiausia, kad visa istorija atskleidžiama M.Monroe augintinio Maltos bišono Mafo akimis. Šunį garsiai moteriai 1960-aisiais padovanojo F.Sinatra. Mafas su šeimininke keliaudavo ne tik į susitikimus su jos draugais, bet ir su JAV prezidentu Johnu F.Kennedy, lydėjo M.Monroe į aktorystės pamokas ir vakarienes restoranuose.

Gavusi baltapūkį augintinį dovanų aktorė ir dainininkė nutarė pavadinti jį Mafija, tačiau vėliau vardą sutrumpino. Kai 1962-aisiais, būdama 36-erių, M.Monroe mirė, Mafą paveldėjo F.Sinatros sekretorė. Tiesa, kol kas nežinoma, kas filme įgarsins žymųjį augintinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius