Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anos Kurnikovos motiną areštavo policija

Buvusios tenisininkės Anos Kurnikovos motina buvo sulaikyta policijos, kai jos 5-erių sūnus iššoko pro antrojo namo aukšto langą.
Ana Kurnikova
Ana Kurnikova / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ana Kurnikova

Kaip pranešė laikraštis „The Palm Beach Daily News“, nelaimingas įvykis nutiko JAV, Floridoje, Palm Byče. 46-erių Ala Kurnikova buvo apkaltinta nerūpestingai prižiūrėjusi vaiką. Policiją iškvietė kaimynai, pamatę gatvėje šlapią verkiantį berniuką.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad vaikas – 5-erių Alanas Kurnikovas, garsiosios A.Kurnikovos brolis. Tiesa, jų tik ta pati motina, bet tėvai skirtingi. Berniukas pareigūnams papasakojo, kad iššoko iš antro aukšto, o paskui įlipo į baseiną, nes „kojas labai skaudėjo“. Išlipęs iš baseino, esančio namo kieme, vaikas išėjo į gatvę, kur jį verkiantį ir pastebėjo praeiviai.

Paaiškėjo, kad Alos Kurnikovos ar kito suaugusiojo įvykio metu namuose nebuvo, Alanas buvo paliktas vienas. Po policijos skambučio moteris grįžo namo ir teisinosi, kad „vaikas nenorėjo eiti su ja, tad jį paliko namuose žiūrėti televizoriaus“.

Antradienio vakarą A.Kurnikova buvo areštuota, o jos sūnus nuvežtas į ligoninę, kur jamo diagnozuota daug kojų sumušimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius