Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Ar taps Shakiros ir Pitbull kūrinys „Rabiosa“ vasaros hitu?

Balsingoji Kolumbijos atlikėja Shakira melomanų teismui pateikė naują savo kūrinį. Jau dabar prognozuojama, kad „Rabiosa“ taps artėjančios vasaros hitu.
Shakiros koncertas Venesueloje.
Shakiros koncertas Venesueloje. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Išsiskyrusi su ilgamečiu gyvenimo partneriu Antonio de la Rua ir viešumoje nebesislapstanti su naujuoju savo išrinktuoju, Ispanijos klubo „Barcelona“ futbolininku Gerardu Pique, 34-erių Shakira nesnaudžia ir kūrybinėje srityje. Savo klausytojus ji nudžiugino naujuoju kūriniu „Rabiosa“, kurį įrašė kartu su atlikėju iš Kubos Pitbull, rašo celebrity-gossip.net.

Naujoji atlikėjos daina pretenduoja tapti šios vasaros vakarėlių hitu. Nuotaikinga ir užvedanti melodija bei viliojantis dainininkės balsas nuneša į audringus Lotynų Amerikos vakarėlius.

Kviečiame įvertinti naująjį Shakiros kūrinį!

VIDEO: Shakiros ir Pitbull daina „Rabiosa“

2010-ųjų Pasaulio futbolo čempionato himno „Waka Waka (This Time for Africa)“ atlikėja nuo praėjusių metų rugsėjo gastroliuoja po pasaulį, pristatydama savo albumus „She Wolf” ir „Sale el Sol”. Gegužės 17-ąją atlikėja koncertuos Lenkijos mieste Lodzėje. Šių metų pradžioje buvo pasirodę spėjimų, kad temperamentingoji dainininkė gegužės pabaigoje gali surengti koncertą ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius