Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arminas van Buurenas. Olandų dievo triumfas!

Už pasirodymą jam mokamos šešiaženklės sumos, į jo šou neretai susirenka kone šimtas tūkstančių gerbėjų ir jau ketvirtus metus iš eilės jis tituluojamas geriausiu pasaulio didžėjumi. O juk kadaise teisę studijavęs blondinas viso labo troško, kad jo leidžiamą muziką išgirstų saujelė žmonių. Po dešimtmečio jis tapo tikru muzikos dievu.
Arminas van Buurenas
Arminas van Buurenas / Asm. albumo nuotr.
Temos: 1 Dievas

Jis tikrai paprastas bičas!

Pokalbiui turiu dvidešimt minučių. Griežtai nusiteikę Armino (34) vadybininkai perspėja, kad stovės už nugaros su laikmačiu ir nutrauks interviu, jei jis užtruks ilgiau. Po kelių akimirkų pasirodo Arminas. Jis tikrai paprastas bičas! Tuo įsitikinu akimirksniu, kai mano pašnekovas kresteli į odinį krėslą priešais. „Neturiu uždraustų klausimų“, – juokauja vienas iš geriausių pasaulio didžėjų savo komandai leisdamas suprasti, kad mūsų pokalbis nekelia jam jokios grėsmės.

Kaip pavyzdingas teisės studentas tapo geriausiu planetos didžėjumi?

Visada mėgau muziką, dievinau stovėti prie pulto. Studijų laikais užsidirbdavau leisdamas plokšteles vietos klube „Nexus“. Tada svajojau, kad mano leidžiama muzika bent kam nors patiktų...

Dabar patinka milijonams!

Įsivaizduoji, atrodo, kad praėjo porą metų, o išties – dešimtmetis. Nė pats nepajutau, kaip didžėjavimas tapo ne tik mano pomėgiu, bet ir pačiu gyvenimu. Mane kvietė į didžiulius garsius klubus, pasipylė užsakymai, tuomet sutikau savo vadybininką ir... virtau elektroninės muzikos vergu.

Jau daugelį metų vedi beprotiško populiarumo radijo laidą „A State of Trance“. Šiandien teigiama, kad jos klausosi net 25 milijonai žmonių visame pasaulyje. Turėtų būti nepaprastai malonus jausmas.

Žinoti, kad tai, ką kuri, patinka tokiam kiekiui žmonių yra tikra ekstazė. O juk aš tenorėjau, kad mano muzika patiktų nedideliam būreliui gerbėjų.

Jau ketvirtus metus iš eilės esi pripažintas geriausiu planetos didžėjumi. Koks jausmas būti dievu? Juk už tavo nugaros liko tokie konkurentai, kaip antai Davidas Guetta ir DJ Tiesto...

Patikėk manimi, tikrai nubudęs ryte negalvoju apie tuos apdovanojimus ir niekada su niekuo nesivaržiau. Nors, kita vertus, tikrai malonu žinoti, kad mano kūryba taip vertinama.

„Nebūna nė dienos, kad negalvočiau apie savo žmoną“

Kalbama, kad jo honoraras viršija 300 tūkstančių litų, o už naujametį pasirodymą Jungtiniuose Arabų Emyratuose savo sąskaitą olandas papildė beveik milijonu. Tačiau, panašu, kad šlovė ir dideli pinigai jo visai nesugadino. Kalbėdamas apie šeimą ir draugus, jis ne kartą pabrėžė, kad mieliausi jam vakarai ne su būriu gerbėjų, o... su šeima namie. „Kai išvykstu porai savaičių, nebūna nė dienos, kad negalvočiau apie savo žmoną Eriką, tėvus ir šunis. Į nieką nekeisčiau ramių savaitgalių su jais užsidarius užmiesčio name, slidinėjant ar kepinantis po Kretos saule“, – atvirai prisipažįsta Arminas.

Vasaros pradžioje su Erika susilauksite pirmagimio. Ko gero, teks sulėtinti gyvenimo tempą, juolab kad su žmona dirbate drauge (Erika padeda organizuoti šou turų metu – red. past.).

Labai laukiu tos akimirkos. Žinau, kad teks kiek sumažinti tempą, bet manau, kad viską pavyks suderinti.

Kas Tau yra laimė? Sėkminga karjera, dideli pinigai, meilė?..

Tikroji laimė man yra kūryba. Bet ir be meilės bei sėkmės jos neįsivaizduoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius