Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnoldas Schwarzeneggeris apgaudinėjo ir aktorę Brigitte Nielsen

„Jis ir mane apgaudinėjo!– neseniai pareiškė aktorė Brigitte Nielsen, kartu su kolega Arnoldu Schwarzeneggeriu nusifilmavusi 1985 metų filme „Red Sonja“ („Raudonplaukė Sonja“). Paaiškėjo, kad tarp aktorių buvo aistringas romanas, pažymėtas neištikimybės ženklu – tuo pat metu A.Schwarzeneggeris susitikinėjo su jau buvusia žmona Maria Shriver.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Aistra kilo akimirksniu ir nors mes žinojome, kad santykiai nesitęs baigus kurti filmą, savęs nestabdėme. Mes norėjome viską išbandyti ir taip ir darėme. Nebuvo jokių suvaržymų, jokių pažadų ir tai buvo puikus mano gyvenimo laikotarpis“, – dailymail.co.uk sakė buvusi kito garsaus aktoriaus Sylvesterio Stallones žmona B.Nielsen.

A.Schwarzeneggeris ir jo buvusi žmona M.Shriver pasukti skirtingais keliais nusprendė po 25 santuokos metų, paaiškėjus, kad aktorius ir buvęs Kalifornijos gubernatorius turi nesantuokinį sūnų ir sutuoktinę apgaudinėjo mažiausiai su viena moterimi. Tačiau dabar tampa aišku, kad didelį apetitą moterims A.Schwarzeneggeris turėjo ir prieš susisaistydamas santuokos saitais.

Pradėjusi susitikinėti su A.Schwarzeneggeriu aktorė B.Nielsen net neįtarė, kad tarp jo ir jo buvusios žmonos M.Shriver tuo metu jau buvo užsimezgę rimti santykiai.

„Ar tarp jų buvo kas nors rimta, aš nežinau. Jis niekad apie ją nekalbėjo – jis leido savo gyvenimą su manimi ir aš jaučiausi esanti jam vienintelė. Tada aš sužinojau apie jį ir Marią ir aš pasijaučiau apgauta“, – kalbėjo B.Nielsen. Moteris patikino, kad su buvusiu Kalifornijos gubernatoriumi nebūtų pradėjusi susitikinėti, jei būtų žinojusi apie jį ir Marią.

„Scanpix“ nuotr./Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen

B.Nielsen teigia, kad  A.Schwarzeneggeris nebuvo šiurkštus ar seksualinis grobuonis, kaip jį mėgsta vaizduoti žiniasklaida. Moteris teigia, kad Arnoldas buvo romantikas, profesionalus aktorius su sarkastišku humoro jausmu.

Aktorė B.Nielsen teigia mananti, kad  tuomet A.Schwarzeneggeris buvo ją įsimylėjęs. Moterį dabar labai šokiruoja naujausios žinios apie buvusį mylimąjį – ji negali patikėti, kad keturių vaikų su žmona M.Shriver susilaukęs vyras ją apgaudinėjo su namų tvarkytoja Patty Baena.

„Aš esu nustebinta, kad Arnoldas manė išsisuksiąs ir aš jaučiuosi blogai dėl Marios“, – teigė B.Nielsen. Autobiografinę knygą išleidusi aktorė teigia ketinanti parašyti dar vieną knygą, kurioje išklotų daug iki šiol neatskleistų detalių.

Nesantuokinis sūnus priverstas slapstytis

Kol į viešumą tempiamos A.Schwarzeneggerio nuodėmės, vyras laiką leidžia bandydamas reabilituoti santykius su santuokiniu septyniolikmečiu sūnumi Patriku. Penktadienį aktorius buvo pastebėtas su juo pietaujantis Los Andželo restorane „Toscana“. Tačiau tuo pat metu nesantuokiniam A.Schwarzeneggerio sūnui Josephui dėl tėvo skandalo teko mesti mokslus.

Josephas yra priverstas slapstytis nuo įkyrių paparacų – trylikametis vaikinas netgi praleido pagrindinės mokyklos diplomų teikimą.

„Jo šeima nenori, kad iš berniuko būtų daromas šou“, – portalui tmz.com kalbėjo artimas P.Baenos bičiulis. Jis pridūrė, kad P.Baenos šeima trokšta, jog visas „skandalas kuo greičiau nuslūgtų ir jų gyvenimas galėtų grįžti į normalias vėžes“.

Šiuo metu P.Baena su sūnumi išvyko iš Kalifornijos ir nuo žiniasklaidos dėmesio slepiasi pas vieną šeimos draugą Teksase.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius