-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnoldo Schwarzeneggerio memuaruose aprašytos ir nesėkmės dėl slapto meilės vaisiaus

Arnoldas Schwarzeneggeris sako, kad jo žmona Maria Shriver, su kuria jis nebegyvena, neskaitė būsimų jo memuarų, kuriuose jis aprašo slaptą meilės vaisių – vaiką, sugyventą su šeimos namų tvarkytoja.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau interviu televizijos CBS laidai „60 Minutes“ į politiką pasukusi veiksmo filmų žvaigždė sakė, jog buvo pasiryžęs parašyti tokią knygą, į kurią būtų sudėtos ir jo „nesėkmės“, ir sėkminga įvairialypė karjera.

A.Schwarzeneggerio knyga „Visi prisiminimai: mano neįtikėtinai tikra gyvenimo istorija“ („Total Recall: My Unbelievably True Life Story“) turi būti išleista spalio 1 dieną.

Leidėjai „Simon & Schuster“ yra sakę, kad buvęs Kalifornijos gubernatorius pradėjo rašyti dar prieš 2011 metų gegužę kilusį skandalą dėl jo nesantuokinio sūnaus.

Į viešumą iškilus tam reikalui, 25 metus santuokoje išgyvenusi pora pradėjo skyrybų procesą, o žiniasklaida išjuokė filmo „Terminatoriaus“ („Terminator“) žvaigždę.

Minėtame interviu, kuris visas bus parodytas rugsėjo 30 dieną, žurnalistė Lesley Stahl paklausė 65 metų A.Schwarzeneggerio, ar M.Shriver žinojo, kad jis tą savo romaną aprašo knygoje.

„Manau, kad Maria, žinot, linki man sėkmės dėl visko, ką darau“, – atsako jis interviu ištraukoje, kuri pirmadienį buvo parodyta per ryto šou „CBS This Morning“.

Pripažinęs, kad M.Shriver jo memuarų neskaitė, A.Schwarzeneggeris tęsia: „Ji žino, kad tai – apie visą mano gyvenimą ir kad aš nerašyčiau knygos kažkaip be tos dalies, kad žmonės jaustųsi maždaug taip: “Na, minutėlę. Ar mes gaunam knygą apie jo sėkmes ir nekalbančią apie jo nesėkmes?„. Tai (būtų) ne tokia knyga, kurią norėjau parašyti. Norėjau parašyti knygą apie save. Tai – mano gyvenimas“.

Kaip rodo išankstinis egzempliorius, kurį gavo Niujorko dienraštis „Daily News“, A.Schwarzeneggeris rašo, kad su namų tvarkytoja Mildred Baena pasimylėjo 1996 metais svečių namelyje savo šeimos valdose, kai žmona su jųdviejų vaikais buvo išvykusi atostogauti.

Galiausiai jis 2011 metų sausį per konsultacijas sutuoktiniams, kurias lankė su M.Shriver, kitą dieną po to, kai baigėsi jo kadencija Kalifornijos gubernatoriaus poste, buvo priverstas pripažinti, kad yra M.Baenos sūnaus tėvas.

Austrijoje gimęs buvęs kultūristas, kuris tapo viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių, naująją knygą reklamuoja savo oficialioje interneto svetainėje, kur įdėjo klipą ir užrašą „Šią istoriją jūs žinote. Ar esat pasirengę istorijai, kurios nežinot?“.

Baigęs darbą gubernatoriaus poste, respublikonas A.Schwarzeneggeris grįžo prie filmų – rugpjūtį pasirodė jo „Nesunaikinami 2“ („The Expendables 2“), o į planus yra įtrauktos dar penkios juostos. Jis taip pat atidarė savo vardo pasaulio politikos studijų institutą Pietų Kalifornijos universiteto miestelyje Los Andžele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius