Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnoldo Schwarzeneggerio žmona pateikė skyrybų prašymą

Maria Shriver, aktoriaus ir buvusio Kalifornijos gubernatoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio žmona, pateikė skyrybų prašymą, rodo penktadienį Los Andželo teismui pateikti dokumentai.
Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver
Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

55 metų M.Shriver skyrybų su vyru, kurį sutiko 1977-aisiais ir už kurio ištekėjo 1986-aisiais, priežastimi nurodo „nesutaikomus skirtumus“.

63 metų A.Schwarzeneggeris gegužę pripažino, kad ilgametė šeimos namų šeimininkė Mildred Baena nuo jo pagimdė vaiką, ir paskelbė, kad su žmona nusprendė gyventi atskirai.

M.Shriver, buvusio JAV prezidento Johno F.Kennedy dukterėčia, prašo teismo suteikti bendrą su vyru globą dviem jauniausiems jųdviejų vaikams – 17 metų Patrickui ir 13 metų Christopheriui, be to, nori, kad vyras apmokėtų jos teisines išlaidas ir mokėtų alimentus.

Pora turi dar du vyresnius vaikus – 21 metų Katherine ir 19 metų Christiną.

„Kiekvienam iš mūsų tai buvo didelio asmeninio ir profesinio perėjimo metas, – gegužę savo pareiškime laikraščiui „The Los Angeles Times“ rašė A.Schwarzeneggeris. – Po didelių apmąstymų, diskusijų ir maldų kartu priėmėme šį sprendimą. Šiuo metu gyvename atskirai – kol dirbame dėl mūsų santykių ateities.“

Austrijoje gimęs buvęs kultūristas A.Schwarzeneggeris, liberalus respublikonas, sausio mėnesį paliko gubernatoriaus postą ir pradėjo grįžimą į šou verslą – su planais kurti komiksų knygą „Governator“ ir animacinį televizijos šou.

Nors atrodo, kad Arnie ketina grįžti į didįjį ekraną, jis žada nepamiršti ir savo politinių aistrų, pirmiausia – dėl aplinkosaugos, o tai kursto gandus, kad jis net galėtų siekti Europos Sąjungos prezidento posto.

Jo santuoka žiniasklaidos dėmesio centre atsidūrė ne pirmą kartą. Anksčiau taip buvo nutikę dėl pranešimų, kad jis mėgsta pagrabalioti moteris. Buvusi televizijos žurnalistė M.Shriver tada jį gynė ir stovėjo greta jo visus septynerius gubernatoriavimo metus.

Poros politinių pažiūrų skirtumai buvo akivaizdūs per 2008 metų prezidento rinkimus, kai M.Shriver parėmė Baracką Obamą, o A.Schwarzeneggeris – respublikoną Johną McCainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius