Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštrėja kalbos apie Cheryl Cole ir Will.i.am romaną

Po draugiškų bučinių Kanų kino festivalio vakarėlyje ir daugybės kelionių kartu lieka vis mažiau abejonių, kad tarp britų atlikėjos Cheryl Cole ir grupės „Black Eyed Peas“ nario amerikiečių reperio Will.i.am gimsta romantiškas jausmas.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.

Prieš kurį laiką 26-erių dainininkė paneigė sklandančius gandus, kad mezga romaną su 35-erių atlikėju. Tačiau nuo to laiko jie ne tik neatitolo, bet ir dar dažniau pastebimi drauge, nesibaimindami viešai dalijasi bučiniais. Dailymail.co.uk šaltinių teigimu, akivaizdu, kad Will.i.am – vienas svarbiausių Ch.Cole ramsčių išgyvenant skyrybas su vyru futbolininku Ashely Cole‘u, kuris jai buvo neištikimas su daugybe moterų.

Beje, „Black Eyed Peas“ atlikėjas, kurio tikrasis vardas Williamas Jamesas Adamsas, yra prisipažinęs, kad mergina yra „nuostabiausia moteris pasaulyje“. „Jei turi ją – turi geriausia, ką gali pasiekti vyras“, – sakė jis. Simpatija, matyt, abipusė, nes garsenybės Kanuose vykusiuose vakarėliuose praktiškai nesiskyrė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./The Black Eyed Peas
Will.i.am

Ši draugystė užsimezgė dar 2008-aisiais, kai pora kartu dirbo kurdami singlą „Heartbreaker“. Tai įvyko keli mėnesiai po pirmųjų pranešimų apie galimą Ch.Cole vyro neištikimybę.

Maža to, ketvirtadienį atlikėjai kartu pasirodė koncerte Paryžiuje. Dabar Ch.Cole turi grįžti į Kanus ir žengti raudonuoju kilimu, o paskui, britų žurnalistų žiniomis, su Will.i.am ir „Black Eyed Peas“ dalyvaus privačiame vakarėlyje jachtoje.

„Black Eyed Peas“ liepą koncertuos Ispanijoje, Barselonoje. Įdomu, kad Ch.Cole prisidės prie grupės, nors jos pasirodymas per koncertą ir nenumatytas. Taip pat Will.i.am organizatorių paprašė jiems skirti sujungtą persirengimo kambarį. Maža to, jis net užsakė staliuką garsiame restorane „El Bulli“, kuris per pastaruosius 10 metų penkiskart tapo geriausiu pasaulio restoranu.

Garsenybių vakarėlio kartu nuotraukas pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius