-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšventę bendro gyvenimo keturiasdešimtmetį, Gore'ai skiriasi

Žymus Amerikos politikas, visuomenės veikėjas ir verslininkas Alas Gore'as po 40 metų bendro gyvenimo su žmona Tipper nusprendė nutraukti santuoką, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.
Alas Gore'as bučiuoja žmoną Tipper.
Alas Gore'as bučiuoja žmoną Tipper. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai pora pranešė draugams elektroniniu paštu. Jiedu teigia, kad tai abipusis sprendimas, priimtas po ilgų ir gilių apmąstymų. Šeimai artimi šaltiniai tikina, kad nė vienas sutuoktinių nebuvo įsivėlęs į neištikimybės ryšius, tačiau pastaraisiais metais vyras ir žmona vis labiau tolo vienas nuo kito, gyveno atskirus gyvenimus.

62-ejų Alas ir metais jaunesnė Tipper Gore'ai niekuomet neslėpė savo šiltų jausmų vienas kitam. Vienas ryškiausių A.Gore'o pasakymų apie žmoną buvo toks: „Aš visa širdimi myliu savo žmoną nuo mokyklos išleistuvių vakaro.“ A.Gore'as yra pasakojęs, kad jo santykiai su Tipper įkvėpė knygą, o vėliau ir filmą „Meilės istorija“. Bestselerio autorius rašytojas Erichas Segalas patikslino, kad tai tik iš dalies tiesa, bet jų bendras gyvenimas tikrai buvo nepaprastas ir kupinas dramatiškų posūkių.

Savo ruožtu Tipper sakė, kad jis buvo jos pirmoji meilė.

Aštuntą ir devintą dešimtmečiais A.Gore'as kelis kartus buvo išrinktas į Kongresą ir daugiau laisvo laiko praleisdavo ne su žmona, o su rinkėjais. 1988-aisiais jis pirmą kartą siekė tapti JAV prezidentu, bet pralaimėjo. Žmona jį palaikė. Po metų sutuoktiniai išgyveno tragediją, kai po mašina pakliuvo jų jauniausias šešiametis sūnus ir tik per plauką liko gyvas.

Kita vertus, pora niekuomet neslėpė vedybinio gyvenimo sunkumų, kaip Tipper teko grumtis su depresija ir nusivylimu būnant senatoriaus žmona ir vienai pasiliekant Vašingtone su mažais vaikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius