Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Auga nauja Britney ir Madonnos sekėja? (video)

Šešiolikmetė Amerikos paauglių dievaitė Miley Cyrus vėl atkreipė į save visuomenės dėmesį. Rugpjūčio mėnesį jos nuotrauka puikuosis ant žurnalo „Elle“ viršelio, o žurnale skaitytojai ras dar pikantiškesnių jaunosios aktorės ir dainininkės nuotraukų. Auga nauja skandalingųjų Britney ir Madonnos sekėja?
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Elle“ žurnalo nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

Žurnale Miley kalba apie madą bei apie draugiškus santykius su kolegomis iš populiaraus „Disney“ serialo „Hannah Montana“, tokiu pačiu pavadinimu, kaip ir netrukus Lietuvos kino teatruose pasirodysiantis filmas.

Nors jai dar tik šešiolika,  su dizaineriu Max Azria ji jau turi drabužių liniją, skirtą Amerikos „Wal-Mart“ prekybos tinklui.

„Mano mėgstamiausia visos kolekcijos dalis yra džinsai. Tai bus puikus pasirinkimas visiems Amerikos bendraamžiams, kurie nori būti madingi, – giriasi Miley. – Mums yra ganėtinai sunku. Daugybė žmonių siekia pasipelnyti mano, Nicko Jonas ir Demi Lovato vardais. Esame kolegos „Disney“ seriale, tad nenuostabu, kad kartu leidžiame laisvalaikį. Įvairios manipuliacijos kartais varo į neviltį.“

Miley ne pirmą kartą garsėja kontroversiškomis nuotraukomis. Pernai internete pasirodė jos pikantiškų nuotraukų iš pamesto mobiliojo telefono. Šį vasarį ji buvo priversta atsiprašyti už save ir draugus, kai į viešumą iškilo kadrai, kur kompanija šaiposi iš azijiečių ir tyčia pirštais tempia akių vokus.

„Hannah Montana“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti liepos 31 dieną.

VIDEO: Hannah Montana The Movie Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius