Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australė manekenė M.Kerr ragina neatleisti jos pikantiškas nuotraukas žiūrinėjusio bankininko (atnaujinta 14.14 val., nuotraukos)

Garsi Australijos manekenė prisidėjo prie sparčiai populiarėjančios kampanijos, kurios dalyviai ragina neatleisti iš darbo vieno bankininko, užklupto per vieną tiesioginę televizijos laidą žiūrinėjant nuotraukas, kurioms ji pozavo apsinuoginusi.
Miranda Kerr
Miranda Kerr / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Miranda Kerr

Mados namų „Victoria's Secret“ manekenė Miranda Kerr sakė mielai pasirašysianti peticiją, kurioje Australijos bankas „Macquarie“ raginamas neatleisti Davido Kiely, kurio veiksmus banko Personalo skyrius pradėjo tirti po šią savaitę įvykusio incidento.

Nelaimėlis banko darbuotojas apžiūrinėjo apsinuoginusios M.Kerr nuotraukas, nežinodamas, kad jam už nugaros kolega komentuoja ekonomikos padėtį šalyje per vieną tiesioginę televizijos kanalo „Seven Network“ laidą.  Vienu metu jis pajuto kažką negera ir atsisuko parodydamas savo paraudusį veidą visai šaliai.

Laidos ištrauka, įdėta į internetą, tučtuojau tapo hitu – svetainėje „YouTube“ ją peržiūrėjo jau daugiau nei milijonas žmonių.

Užuojautą D.Kiely pajutę internautai sukūrė kelias palaikomąsias svetaines socialiniame tinkle „Facebook“, o Londone įsikūręs finansinis tinklalapis „Here is the City News“ (news.hereisthecity.com) sukūrė nedidelę skiltį „Save Dave“ („Išgelbėti Daveą (Deivą“).

Kadras iš „Youtube“ vaizdo įrašo/Banko darbuotojas tiesioginiame TV eteryje pričiuptas žiūrintis į pusnuogės manekenės nuotraukas.
Kadras iš „YouTube“ vaizdo įrašo/Banko darbuotojas tiesioginiame TV eteryje pričiuptas žiūrintis į pusnuogės manekenės nuotraukas.

„Man sakė, kad yra peticija dėl jo darbo išsaugojimo. Be abejo, aš ją pasirašysiu“, – M.Kerr ketvirtadienį sakė žurnalistams Sidnėjuje.  „Macquarie“ pareigūnai antradienio popietę išvedė D.Kiely iš jo darbo vietos, todėl tikėtina, kad bankas šiuo metu svarsto šio darbuotojo galimybes tęsti karjerą, rašo dienraštis „The Australian“.

Prie D.Kiely palaikomosios kampanijos prisideda vis daugiau internautų: „Facebook“ svetainėje „Macquarie – Don't Fire David Kiely“ („Macquarie“ – neatleiskite Davido Kiely“) iki penktadienio popietės buvo užsiregistravę 755 žmonės.  Tame tinklalapyje sakoma, jog D.Kiely atskleidė žmogiškąją bankininkystės pusę, kai „pasielgė, kaip juo dėtas būtų pasielgęs bet kuris kitas – kuriam laikui atsitraukė nuo įtempto darbo ir peržiūrėjo kelias nekaltas nuotraukas, kurias jam kažkas atsiuntė elektroniniu paštu“.

„Kokia legenda. Myliu šį vaikiną“, – rašė vienas „Facebook“ svetainėje užsiregistravęs internautas.

Kitas pridūrė: „Netgi mano mama mano, kad neturėtumėte prarasti darbo, o ji išties griežtai vertina daugelį dalykų!“  

Atnaujinta 14.14 val. Kaip praneša BBC, prasižengęs bankininkas nebus atleistas iš darbovietės. Pranešime spaudai „Macquarie“ ir pats bankininkas atsiprašo dėl šio incidento. Po incidento banke buvo pradėtas tarnybinis patikrinimas, po kurio D.Kiely liko savo poste. Ar jam bus skirta kažkokia nuobauda, nepranešama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius