Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Pittas vaidins superherojų

Bradas Pittas sutiko paskolinti savo balsą superherojui. Jį įgarsinti vienas žymiausių Holivudo aktorių sutiko... kad padarytų įspūdį savo vaikams.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bradas Pittas

45-erių kino žvaigždė nutarė tapti naujo kompanijos „Dreamworks Animation“ animacinio filmo „Oobermind“ komandos dalimi. B.Pittas viliasi, kad šešiems jo vaikams ir partnerei Angelinai Jolie toks dalyvavimas animacinio filmo kūrime patiks.

Aktorius įgarsins superherojų, kuris pavargo gelbėti žmonių gyvybes ir nori mesti šį darbą. „Aš įgarsinsiu tą filmą ir mano šeimai tai patiks. Jie manys, kad tėvelis kietas“, – linksmai kalbėjo B.Pittas, pasakodamas apie savo herojų vienoje amerikiečių televizijos laidoje.

Televizijos vedėja pajuokavo, ar tik atsargon išėjęs superherojus nėra B.Pitto autobiografinis vaidmuo. „Tikrai ne. Bet skamba neblogai, ar ne?“ – šmaikštavo aktorius. Animacinį filmą „Oobermind“ taip pat įgarsins aktoriai Robertas Downey jaunesnysis ir Tina Fey.

Filmo siužetas toks: superpiktadarys Oobermindas (jį įgarsina Willas Ferrellas) nurungia savo konkurentą Metro Maną (B.Pittas) ir, regis, turėtų mėgautis turėdamas savo rankose visą pasaulį. Tačiau niekšas puola į neviltį – neturint varžovo jam gyventi neįdomu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius