Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baigęs vampyro karjerą Robertas Pattinsonas pasaulį pavergs balsu?

„Saulėlydžio“ sagos filmuose vampyro Edvardo Kaleno vaidmenį atlikęs aktorius Robertas Pattinsonas visame pasaulyje išgarsėjo po to, kai įkūnijo blyškiaveidį, romantišką, kraujo alkį vis malšinantį vaikiną.
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po to atlikęs pagrindinius vaidmenis filmuose „Prisimink mane“ ir „Vanduo drambliams“ 25-erių R.Pattinsonas tarsi stengiasi atitolti nuo „vampyriškosios tapatybės“. O kartu, atrodo, jis gaivina ir savo muzikaliąją pusę. Ankčiau aktorius yra užsiminęs turintis idėjų išleisti kompaktinę plokštelę, kuriai vis trūksta laiko. Jis gana droviai kalba apie paties muziką, nors jo gerbėjos internetą užtvindė susižavėjimo kupinais komentarais. R.Pattinsonas groja gitara ir pianinu, pats kuria dainas. Beje, net du jo kūriniai „Never Think“ ir „Let Me Sign“ buvo filmo „Saulėlydis“ garso takelyje.

Siūlome pasiklausyti įrašų, kuriuose R.Pattinsonas dainuoja gyvai. Kaip manote, ar šis vaikinas gali pasaulį pavergti ne tik aktoryste, bet ir balsu?

VIDEO: Robert Pattinson singing @ Songs From a Room - Official Extended Version

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius