Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BBC „pajuokavo“, kad mirė karalienė Elizabeth II, o vėliau atsiprašė

Didžiosios Britanijos nacionalinis transliuotojas BBC antradienį „besąlygiškai“ atsiprašė už tai, kad vienas radijo laidų vedėjas pokštaudamas pranešė apie karalienės Elizabeth II mirtį.
Karalienė Elizabeth II
Karalienė Elizabeth II / „Scanpix“ nuotr.

39–erių metų didžėjus Danny Kelly paleido nacionalinį himną „God Save The Queen“ (Dieve, saugok karalienę), po kurio savo radijo laidos klausytojams pranešė turįs svarbų pranešimą: „karalienė Elizabeth II jau numirė“.

Šis pokštas Birmingame ir Vakarų Midlandso rajone transliuojančios BBC WM radijo stoties bangomis nuskriejo pirmadienį.

„Galime tik patvirtinti, kad Danny Kelly pareiškimas apie karalienę radijo laidos metu buvo netinkamas“, – pareiškė BBC atstovas spaudai.Radijo laidos klausytojams pranešė turįs svarbų pranešimą: „karalienė Elizabeth II jau numirė“.

„Nors jis buvo pateiktas kaip nerūpestingas pokštas apie socialinių tinklų draugus ir nedelsiant eteryje buvo pataisytas, toks pareiškimas yra visiškai netinkamas, ir BBC besąlygiškai už jį atsiprašo“, – sakė atstovas.

„BBC WM labai rimtai sureagavo į šį pareiškimą. Imtasi atitinkamų veiksmų“, – pridūrė jis, tačiau kokių konkrečiai veiksmų imtasi prieš nusižengusį radijo laidos vedantįjį, nepatikslino.

 BBC svetainėje paskelbtos D.Kelly biografijos galima sužinoti, kad didžėjus turi vyriausiojo virėjo kvalifikaciją ir yra dirbęs panaudotų automobilių pardavėju. Svetainėje jis apibūdinamas kaip „šiurkštus, tiesmukas, dažnai būna labai linksmas“.

BBC WM tinklapyje taip pat pripažįstama, kad jis pasižymi „savitu humoru“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius