Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckham pabūgo filmuotis seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“

Buvusi grupės „Spice Girls“ narė Victoria Beckham sako esanti per daug užsiėmusi, kad filmuotųsi seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Scanpix“ nuotr.

Artima jos draugė Eva Longoria, kuri atlieka Gabrielės vaidmenį viename iš populiariausių Amerikos televizijos šou, vylėsi, kad Victoria galėtų atlikti mažą vaidmenį, tačiau buvusi dainininkė, šiuo metu kurianti drabužius, per daug užimta.

„Ji – labai miela moteris. Mes labai džiaugtumės turėdami ją savo seriale. Šou autorius Marcas Cherry mano, kad Victoria yra nuostabi. Deja, ji yra labai užsiėmusi savo mados verslu – labai gaila...“ – sakė E.Longoria.

Vis dėlto buvo patvirtinta, kad 34 metų Victoria seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ vengia filmuotis dėl kitų priežasčių. Pasirodo, buvusią dainininkę atbaido talentingų aktorių grupė – Teri Hatcher, Maria Cross ir Felicity Huffman, kurios jau filmuojasi seriale.

„Victoria žino savo trūkumus. Ji žino, kad visos merginos, kurios filmuojasi seriale, yra tikrai geros aktorės, todėl nenori su jomis varžytis“, – Didžiosios Britanijos „New!“ žurnalui sakė šaltinis.

Victoriai tai nėra pirmasis pasiūlymas filmuotis televizijos seriale. 2007 metais ji atliko pamergės vaidmenį seriale „Betė – bjaurusis ančiukas“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius