Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berlusconi vaikai prakalbo apie skandalą dėl paauglės

Trys iš penkių Italijos premjero Silvio Berlusconi vaikų ketvirtadienį pagaliau viešai prakalbo apie skandalą dėl tėvo ryšių su manekenės karjeros siekiančia jaunute mergina ir stojo jo ginti.
S.Berlusconi
S.Berlusconi / „Scanpix“ nuotr.

„(Opozicijos lyderis Dario Franceschini neturi teisės įžeidinėti Silvio Berlusconi. Kas jis mano esąs? Negi jis nesupranta savo kaltinimų rimtumo? Jam tikrai turėtų būti gėda!“ – dienraščiui „Corriere della Sera“ sakė 42 metų Marina Berlusconi.

„Aš pasipiktinusi, įsiutusi, – sakė ji ir pridūrė:  – Jau gana!“

Vyriausioji milijardieriaus premjero duktė iš pirmos santuokos taip reagavo į retorinį klausimą, kurį D.Franceschini iškėlė trečiadienį per Europos Sąjungos rinkimų, kurie Italijoje vyks birželio 6–7 dienomis, kampanijos mitingą.

„Italijos vyrai ir moterys, ar sutiksite, kad Berlusconi augintų jūsų vaikus?“ – klausė opozicijos lyderis.

72 metų premjeras jau visą mėnesį nuolat spaudžiamas paaiškinti savo santykius su 18-mete Noemi Letizia, dėl kurios kilo viešas S.Berlusconi ir jo antros žmonos Veronicos Lario konfliktas. Premjero žmona jau padavė skyrybų prašymą.

„Įžeidinėti mano tėvą yra tas pats, kaip įžeidinėti mane kaip moterį ir motiną, perduodančią savo vaikams tas vertybes, kurias išmokau iš savo tėvų“, – sakė M.Berlusconi, holdingo kompanijos „Fininvest“, kuri kontroliuoja S.Berlusconi žiniasklaidos imperiją „Mediaset“, prezidentė.

„Tai neturi nieko bendra su žodžio laisve, tai niekinga“, – sakė ji.

Jos jaunesnysis brolis ir „Mediaset“ viceprezidentas 40-metis Pieras Silvio savo komentarus išsakė naujienų agentūrai ANSA. „Kaip jis galėjo pasakyti tokį dalyką? Berlusconi vertybės yra mano vertybės: (tai –) meilė darbui, kilnumas... pagarba kitiems, kurią Franceschini, regis, pamiršta“, – sakė jis.

Jauniausia premjero atžala 20-metis Luigi, kurio motina yra V.Lario, savo ruožtu klausė: „Kaip politikai gali vertinti Berlusconi kaip tėvą?“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius