-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besilaukianti hercogienė Catherine išleista iš ligoninės

Kembridžo hercogienė Catherine ketvirtadienio rytą buvo išrašyta iš Karaliaus Edvardo VII ligoninės, kurioje praleido keletą dienų dėl ją kankinančio pykinimo.
Princas Williamas ir hercogienė Catherine
Princas Williamas ir hercogienė Catherine / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša Bbc.co.uk, Catherine iš ligoninės išėjo kartu su savo vyru princu Williamu. Medikai besilaukiančiai hercogienei diagnozavo itin sunkų rytinį pykinimą (Hyperemesis Gravidarum). Į ligoninę ji buvo paguldyta pirmadienį.

Karališkoji pora iš ligoninės nukeliavo į Kensingtono rūmus, kuriuose hercogienė Catherine ilsėsis artimiausiomis dienomis.

Išeidama iš ligoninės, Catherine šyptelėjo žiniasklaidos atstovams, kurių šimtai laukė gydymo įstaigos prieigose nuo pat pirmadienio, kuomet hercogienė atsidūrė ligoninėje. Pranešama, jog moteris, paklausta, ar jaučiasi geriau, linktelėjo galva fotografams bei žurnalistams.

Vis dėlto, Bbc.co.uk žurnalistė Luisa Baldini pranešė, jog hercogienė atrodė nedrąsi ir kiek pavargusi. Netrukus karališkosios poros atstovai perdavė oficialų padėkos raštą ligoninės personalui. „Dėkojame personalui, kuris itin profesionaliai rūpinosi Kembridžo hercogienės sveikata“, – pranešime sakė Catherine ir Williamas.

Pirmasis Kembridžo hercogienės ir hercogo kūdikis bus trečias eilėje į sostą, nesvarbu, ar gims mergaitė ar berniukas, mat neseniai buvo pakeista vyriškos lyties pirmagimio taisyklė.

Būsimasis sosto paveldėtojas turėtų gimti ankstyvą vasarą. Spėjama, kad apie nėštumą Catherine ir Williamas sužinojo praėjusį mėnesį ir jam yra mažiau nei 12 savaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius