Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besišypsantys „Victoria's secret“ angelai

Šiandien „Victoria’s Secret“ kolekcijas pristatantys modeliai vadinami angelais, nes jų kerintis grožis ir pribloškiami kūnai primena į Žemę nusileidusius angelus.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / AOP nuotr.

Jos viliojamai žengia podiumu prisidengusios tik seksualiais apatiniais, o milžiniški angelo sparnai jau seniai tapo „Victoria’s Secret“ simboliu.  Šios gražuolės yra daugiau nei modeliai. Jos – tai prekės ženklas, jo patrauklumas ir išskirtinumas.

Gisele Bundchen (29). Daugiausia uždirbantis angelas
 

Ūgis: 179 cm.
Svoris: 62 kg.
Krūtinės–liemens–klubų apimtys: 89–67–91 cm.
Plaukai: šviesiai rudi.
Akys: žalios.
Tautybė: brazilė.

Asmeninis gyvenimas. 2001–2005 m. gražuolė nuolat buvo aptarinėjama žiniasklaidoje dėl romano su aktoriumi Leonardo DiCaprio (35). Manoma, kad manekenės ir Holivudo žvaigždės draugystė nutrūko dėl to, jog Leo pernelyg dažnai šėliodavo striptizo klubuose.
2009 m. pradžioje Gisele Bundchen po beveik trejus metus trukusios draugystės Los Andžele ištekėjo už amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ žaidėjo Tomo Brady (32). Prieš keturis mėnesius jie susilaukė sūnaus Benjamino.

Įdomūs faktai ir gandai. Praėjusiais metais 35 mln. JAV dolerių (apie 89 mln. litų) uždirbusi manekenė sako: „Esu paprastas žmogus, tik darbas, kurį dirbu, nėra normalus“. Gisele bamboje – žiedas. Pasak gandų, manekenės krūtys įspūdingai atrodo tik dėl to, kad į jas įdėti implantai. Kol Gisele nepastojo, ilgą laiką sklandė gandų, kad Bundchen – hermafroditė.

Scanpix nuotr./Heidi Klum
Scanpix nuotr./Heidi Klum

Heidi Klum (36). Angeliško grožio supermamytė

Ūgis: 176 cm.
Svoris: 54 kg.
Krūtinės–liemens–klubų apimtys: 87–61–87 cm.
Plaukai: šviesūs.
Akys: šviesiai rudos.
Tautybė: vokietė.

Asmeninis gyvenimas. 1997–2002 m. Heidi buvo ištekėjusi už kirpėjo Rico Pipino. Prieš šešerius metus Heidi nuo tuomečio draugo buvusio „F 1“ vadybininko Flavio Briatore (50) susilaukė dukros Leni. Šį turtuolį gražuolė paliko būdama šeštą mėnesį nėščia, mat paaiškėjo, kad Flavio užmezgė romaną su jauna manekene. Netrukus supermodelis pradėjo susitikinėti su britų dainininku Sealu (47). Po kelių mėnesių draugystės jiedu panoro susituokti, bet negalėjo dėl Klum pasirašytos sutarties su „Victoria’s Secret“. 2005 m. Heidi ir Sealas vis dėlto susituokė ir ligi šiol laimingai gyvena. Jie augina keturis vaikus: dukras Leni (6) ir Lou Sulolą (6 mėn.) bei sūnus Henry (4) ir Johaną (3).

Įdomūs faktai ir gandai. Pasak žurnalo „Vogue“, šiuo metu 14 mln. JAV dolerių (apie 35 mln. litų) per metus uždirbantis modelis prieš pirmojo vaiko gimimą buvo pasirašiusi 2,5 mln. JAV dolerių (apie 6 mln. litų) vertės sutartį, kuri draudė keisti įvaizdį. „Victoria’s Secret“ vadovai pirmąjį Heidi nėštumą ir dukters Leni gimimą traktavo kaip „įvaizdžio išniekinimą“, todėl Klum po gimdymo per nėštumą priaugtus kilogramus privalėjo numesti per 34 dienas, priešingu atveju su ja būtų buvusi nutraukta sutartis.

Scanpix nuotr./Adriana Lima
Scanpix nuotr./Adriana Lima

Adriana Lima (28). Skaistusis angelas

Ūgis: 178 cm.
Svoris: 51 kg.
Krūtinės–liemens–klubų apimtys: 85–58–90 cm.
Plaukai:  rudi.
Akys: žalios.
Tautybė: brazilė.

Asmeninis gyvenimas. Iki 2003 m. Adriana susitikinėjo su roko muzikantu Lenny Kravitzu (45). Pernai, per Šv. Valentino dieną, Adriana po dvejų draugystės metų ištekėjo už serbų krepšininko Marco Jarico (31). 2009 m. lapkritį pora susilaukė dukters Valentinos.
 

Įdomūs faktai ir gandai. Šios gražuolės uždarbis per metus – apie 7 mln. JAV dolerių (apie 18 mln. litų). 2006 m. viename interviu Lima prisipažino, kad ji vis dar yra skaisti ir dėl savo religinių įsitikinimų mano, jog seksas turi būti tik po santuokos.
„Vyrai privalo gerbti tokį mano pasirinkimą. Jei jie to nedaro, vadinasi, nėra verti manęs“, – tąsyk sakė gražuolė. Ši Adrianos išsakyta nuomonė nustebino daugelį ją pažinojusių žmonių, mat anksčiau brazilė visą laiką teigdavo, kad religija jos gyvenimo būdui neturi įtakos, be to, ji retai lanko bažnyčią.

Scanpix nuotr./Alessandra Ambrosio
Scanpix nuotr./Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio (29). Angelas – buvusi atlėpausė

Ūgis: 178 cm.
Svoris: 51 kg.
Krūtinės–liemens–klubų apimtys: 90–58–87 cm.
Plaukai: rudi.
Akys: rudos.
Tautybė: brazilė.

Asmeninis gyvenimas. 2005 m. Alessandra susižadėjo su verslininku Jamie Mazuru (28), po trejų metų jam pagimdė dukrelę Anją Louise (1,5).
 

Įdomūs gandai ir faktai. Alessandra per metus uždirba apie 7 mln. JAV dolerių (apie 18 mln. litų). Brazilė neslepia, kad yra priklausoma nuo šokolado ir kavos. Per dieną ji išgeria mažiausiai penkis puodelius kavos, o vakarėliuose mėgaujasi tekila. 
Vaikystėje Ambrosio jautėsi nepatraukli, ypač gėdijosi savo atlėpusių ausų. Vėliau ji pasidarė plastinę ausų operaciją, nuo kurios komplikacijų kentėjo dvejus metus.

Scanpix nuotr./Miranda Kerr
Scanpix nuotr./Miranda Kerr

Miranda Kerr (26). Liesasis angelas

Ūgis: 175 cm.
Svoris: 49 kg.
Krūtinės–liemens–klubų apimtys: 81–61–86 cm.
Plaukai:  rudi.
Akys: rudos.
Tautybė: australė.

Asmeninis gyvenimas. Ketverius metus Miranda draugavo su Australijos muzikantu ir modeliu Jay Lyonu (25). Jų santykiai nutrūko 2007-ųjų viduryje. Po pusmečio Miranda susipažino ir ligi šiol draugauja su aktoriumi Orlando Bloomu (33).
 

Įdomūs faktai ir gandai. 2008–2009 m. Kerr uždirbo 3 mln. JAV dolerių.  Nuo 2000 m. Miranda praktikuoja budizmo atšaką nichiren. Ši gražuolė slapta mėgaujasi juodojo šokolado rutuliukais. Per praėjusių metų pabaigoje vykusią fotosesiją daug kas atkreipė dėmesį, kad visuomet buvusi plona, tačiau itin gražių kūno formų manekenė dar labiau sulyso.
„Dėl pasirinktų pozų nuotraukose atrodžiau plonesnė iš nugaros nei įprastai. Tačiau aš tiek pat sveriu jau daugiau kaip trejus metus“, – teisinosi Kerr.
„Ji iš tiesų sveika. Aukštosios mados modeliai yra tarsi speciali modelių rūšis. Jie turi ilgas kojas ir yra siaurutėlės per visą kūną, tad drabužiai ant jų „kabo“ nuostabiai“, – gynė Mirandos fotosesijos stilistas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius