-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Beverli Hilse ištekėjo Holivudo žvaigždė Cameron Diaz

Cameron Diaz (42 m.) ir jos sužadėtinis Benji Maddenas (35 m.) Naujus metus pradėjo išties įsimintinai. „Us Weekly“ praneša, kad Holivudo žvaigždė pirmadienio, sausio 5-osios, vakarą per privačią ceremoniją savo namuose Beverli Hilse ištekėjo už savo mylimojo.
Cameron Diaz savo namuose ištekėjo už Benji Maddeno
Cameron Diaz savo namuose ištekėjo už Benji Maddeno / AOP nuotr.

People.com žiniomis, savaitgalį sužadėtiniai Los Andžele surengė priešvestuvinę vakarienę artimiesiems ir draugams. Cameron su bičiulėmis spėjo atšvęsti ir mergvakarį, kuriame dalyvavo jos naujoji svainė Nicole Richie (kuri ir supažindino aktorę su Benji), geriausia draugė Drew Barrymore, sesuo Chimene bei asistentė Jesse Lutz.

AOP nuotr./Cameron Diaz ir Benji Maddenas
AOP nuotr./Cameron Diaz ir Benji Maddenas

Pirmadienio rytą į aktorės namus vienas po kito pradėjo važiuoti sunkvežimiai, vežantys ceremonijos vietai paruošti skirtą įrangą. Iš pradžių pora bandė nuslėpti savo vestuves ir kaimynams sakė, kad tiesiog rengia vakarėlį prieš „Auksinius gaublius“. 

AOP nuotr./Cameron Diaz namai paruošti vestuvių ceremonijai
AOP nuotr./Cameron Diaz namai paruošti vestuvių ceremonijai

„Mes negalėtume būti laimingesni pradėdami naują mūsų kelionę apsupti artimiausių draugų ir šeimos“, – oficialiame pareiškime People.com jau po vestuvių sakė pora.

Jaunavedžiams žiedus per ceremoniją atnešė Benji Maddeno sūnėnas Sparrow. Ceremonija vyko kieme pastatytoje palapinėje, o po jos vakarėlis persikėlė į namus. Pranešama, kad vestuvėse dalyvavo apie 90 svečių, tarp kurių buvo ir Holivudo žvaigždės Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow bei kt.

„Tai buvo didelės vestuvės, bet jie vis tiek sugebėjo padaryti taip, kad jos jaustųsi labai intymios ir jaukios. Dalyvavo tik jų šeima ir labai ypatingi draugai. Viskas buvo labai žemiška, paprasta ir miela“, – apie vestuves pasakojo vienas šaltinis.

Cameron Diaz ir Benji Maddeno vestuves organizavo vestuvių planuotojos Yifat Oren ir Stefanie Cove, kurios jau yra surengusios Reese Witherspoon, Anne Hathaway, Natalie Portman bei Drew Barrymore vestuves.

„Scanpix“/XPOSUREPHOTOS.COM nuotr./Cameron Diaz ir Benji Maddenas
„Scanpix“/XPOSUREPHOTOS.COM nuotr./Cameron Diaz ir Benji Maddenas

Cameron Diaz ir roko grupės „Good Charlotte“ gitaristas Benji Maddenas draugauti pradėjo 2014-ųjų gegužę, kai juos supažindino muzikanto svainė, Benji brolio žmona Nicole Richie. Vasaros pabaigoje pora apsigyveno kartu, o prieš Kalėdas susižadėjo.

Tiek Cameron, tiek jos sužadėtiniui Benji ši santuoka yra pirmoji. 

AOP nuotr./Cameron Diaz ir Benji Maddenas
AOP nuotr./Cameron Diaz ir Benji Maddenas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius