Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce: „Už ką man duotas toks gyvenimas?“

Atrodytų, šlovės spinduliuose besimaudančios atlikėjos Beyonce gyvenimas keri. Tačiau pati ji specialioje dokumentinėje juostoje prabilo apie kartais iki beprotybės slegiantį vienatvės jausmą ir sunkiai įveikiamą populiarumą.
Beyonce
Beyonce / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

29-erių dainininkė nutarė išgyvenimais pasidalyti prieš kamerą specialiam dokumentiniam filmui „I Am World Tour“, jį pirmieji žiūrovai turėtų išvysti ketvirtadienį.

Beyonce teigė sutikusi filmuotis, kad gerbėjai pamatytų tai, ką mato ji. „Atskleidžiu daug dalykų apie save, tai negali būti surežisuota“, – sakė ji.

Dainininkė, pasaulyje pardavusi per 11 mln. albumų, tikino, kad sunkiausia buvo iš dokumentinės juostos neiškirpti kadrų, kurie daryti jai būnant Kinijoje. „Pamenu, buvo akimirka, kai buvau didžiuliuose savo apartamentuose, pažiūrėjau pro langą ir pamačiau savo reikalais einančius tūkstančius žmonių. Jaučiausi vieniša, norėjau su kuo nors pasikalbėti, galbūt todėl atsidariau kompiuterį ir nusifilmavau“, – aiškino Beyonce.

Dabar, kai esu laimėjusi 6 „Grammy“ per naktį, žinau, kad privalau sugerti kiekvieną akimirką, jos nepaprastumą.Amerikoje trečiadienį buvo išplatintas reklaminis filmo vaizdelis. Viename jo kadrų garsi atlikėja svarsto: „Už ką Dievas man davė tokį gyvenimą?“

Pasak Beyonce, gautomis gyvenimo dovanomis kartais sunku patikėti. „Galvoju, kodėl Dievas man davė mano talentą, mano šeimą. Žinau, nederėtų abejoti Dievo sprendimais. Tik jis težino. Tačiau aš stengiuosi šių dovanų nepriimu tarsi savaime suprantamų dalykų,“ – įtikinamai kalbėjo atlikėja.

Ji prisipažino besidžiaugianti užtarnauta padėtimi. „Dabar, kai esu laimėjusi 6 „Grammy“ per naktį, žinau, kad privalau sugerti kiekvieną akimirką, jos nepaprastumą“, – kalbėjo Beyonce ir pridūrė, kad nėra nėščia. Gandai, kad ji su vyru Jay-Z laukia kūdikio, sklando jau kuris laikas. „Viena iš priežasčių, kodėl dar neturiu vaiko, yra ta, kad noriu nuveikti kai kuriuos dalykus, kad paskui susikoncentruočiau ir būčiau gera mama. Dar ne, bet jau greitai“, – šypsojosi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius