Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce: „Už populiarumą susimokėjau“

Populiarioji Beyonce Knowles patikino žurnalistus, kad turėjo nemažai paaukoti, jog taptų viena sėkmingiausių pasaulio atlikėjų.
Beyonce
Beyonce / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

Už reperio Jay-Z ištekėjusi Beyonce neslėpė dėl karjeros netekusi daugybės dalykų. „Aš paaukojau gyvenimą. Paaukojau galimybę ramiai eiti gatve ir daryti klaidas, kurios nebus įrašytos. Negaliu užmegzti normalių santykių, eiti į susitikimus ar pasimatymus. Man neleistina tai, ką gali bet koks normalus žmogus“, – tvirtino populiari atlikėja ir pridūrė, kad kartais tokį spaudimą išlaikyti išties sunku.

Žvaigždė paneigė ir mitą, neva garsenybės gali mėgautis neribota laisve. „Nesu turėjusi daugiau kaip kelių laisvų mėnesių nuo tada, kai man suėjo 15 metų, tačiau buvau auklėjama, kad visi šio to verti dalykai reikalauja aukų. Tad mane gąsdina ne iššūkiai, o tai, kad kas nors gali būti lengvai pasiekiama“, – Showbizspy.com šypsodamasi kalbėjo Beyonce.

Ji sakė pažadėjusi sau po poros svarbių įvykių vasarį ir keleto apdovanojimų „leisti pauostyti rožes“. „Tikiuosi, kad galėsiu pasiimti porą laisvų mėnesių. Nieko neplanuosiu, galbūt pasiimsiu meno pamokų, aplankysiu muziejų ir pažiūrėsiu vieną kitą Brodvėjaus miuziklą. Dar norėčiau kur nors pakeliauti. Gal į Egiptą. Keliaučiau viena, be apsaugos ir susikoncentruočiau į tuos dalykus, kuriuos visada norėjau padaryti“, – visai nežvaigždiškais norais dalijosi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius