-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradą Pittą ir Jennifer Aniston draugėn gali suvesti „Oskarai“

Buvę sutuoktiniai, vieni žinomiausių Holivudo aktorių Bradas Pittas ir Jennifer Aniston gali vėl pasirodyti fotografams kartu, praėjus šešeriems metams po skyrybų.
Bradas Pittas ir Jennifer Aniston
Bradas Pittas ir Jennifer Aniston / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dni.ru, B.Pittas ir J.Aniston drauge greičiausiai pristatys vieną JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų – „Oskarų“ – nominaciją. Žurnalistai nekantraudami laukia artėjančios kino fiestos, mat per ceremoniją tikimasi itin daug išskirtinių kadrų.

84-oji „Oskarų“ teikimo ceremonija, kurios metu bus paskelbti geriausi 2011-ųjų filmai, vyks 2012-ųjų vasario 26-ąją. Teigiama, kad apdovanojimų prodiuseris, režisierius Brettas Ratneris pakvietė B.Pittą ir J.Aniston pasirodyti kartu „Oskarų“ scenoje. Įtariama, kad garsūs aktoriai negalės atsisakyti, mat B.Ratneris yra abiejų geras draugas.

„Bradas žino, kad jiems su Jen pasirodžius kartu, ši ceremonija bus plačiai aptariama. Tačiau jiems abiems nepatinka, kad visas pasaulis mano, jog jie kariauja“, – tikino aktroriams artimas bičiulis. Kalbos apie pašlijusius B.Pitto ir J.Aniston santykius netyla nuo tada, kai viename interviu aktorius neva pasakė, kad vedybos su J.Aniston buvo apgailėtinos ir nuobodžios.

Šis jo pasisakymas sulaukė gausios kritikos net iš gerbėjų, tad B.Pittas buvo priverstas viešai atsiprašyti, sakydamas, kad jo žodžiai buvo neteisingai suprasti. Aktorius tikino, esą jiedu su J.Aniston gerai sutaria ir jis yra dėkingas buvusiai sutuoktinei už drauge praleistus metus.

Manoma, kad B.Ratnerio pasiūlymą B.Pittas priėmė su džiaugsmu, mat nori ištaisyti susidariusį klaidingą savo įvaizdį. „Vienintelė problema ta, kad Angelina Jolie tuo tikrai nebus patenkinta, tačiau vargu ar tai sustabdys Bradą“, – sakė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius