Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Bradas Pittas: „Būdamas tėvu jaučiuosi turtingiausiu žmogumi pasaulyje“

Holivudo žvaigždė Bradas Pittas (50 m.) davė interviu britų žurnalui „Psychologies“, kuriame atviravo apie savo šeimą ir santykius su žmona Angelina Jolie (39 m.) bei šešiais jų vaikais.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / Žurnalo „Psychologies“ viršelis

Žurnalo viršelį papuošęs aktorius naujame interviu negailėjo gerų žodžių apie savo išrinktąją ir gyrė Angelinos Jolie atsidavimą šeimai.

Man jie rūpi labiau nei aš rūpiu pats sau, o man tai atrodo tikrasis meilės apibrėžimas.

„Angelina yra tiesiog nuostabi. Aš galiu būti pavargęs ir gulėti ant sofos, o tada ji lyg užvestas variklis darbuosis iki išnaktų. Ir tada tai priverčia mane galvoti: „Kodėl aš renkuosi lengviausą kelią?“. Taigi aš atsistoju ir einu jai padėti, pažaidžiu su berniukais ir paguldau juos į lovas. Supranti, kad visada giliai viduje yra jėgų, o kaip tėvas privalai turėti labai daug valios ir stiprybės“, – kalbėjo Bradas Pittas.

Apie tėvystę aktorius naujajame interviu kalbėjo noriai ir daug, jis neslėpė, kad tik tapęs tėvu pajuto, ką iš tikrųjų reiškia būti laimingu žmogumi.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

„Nuo tada, kai tapau tėvu, jaučiuosi esantis turtingiausias žmogus pasaulyje. Buvimas tėvu mane taip smarkiai pakeitė ir pavertė mane dosnesniu bei gyvesniu žmogumi. Savo vaikus matau kaip esminę savo gyvenimo dalį. Man labai daug reiškia tai, kad galiu juos mokyti, jiems augant padėti surasti savo vietą gyvenime. Man patinka būti tėvu ir visa atsakomybė, kuri eina greta. Tai pats gražiausias dalykas, kokį žmogus gali patirti. Man jie rūpi labiau nei aš rūpiu pats sau, o man tai atrodo tikrasis meilės apibrėžimas“, – atvirai kalbėjo Bradas Pittas.

Su ilgamete mylimąja Angelina Jolie Bradas Pittas susituokė rugpjūtį Prancūzijoje. Pora augina šešis vaikus: Maddoxą (13 m.), Paxą (10 m.), Zaharą (9 m.), Shiloh (8 m.) ir dvynukus Vivienne (6 m.) bei Knoxą (6 m.).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie su vaikais (iš kairės) Paxu, Zahara, Knoxu, Shiloh ir Maddoxu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie su vaikais (iš kairės) Paxu, Zahara, Knoxu, Shiloh ir Maddoxu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius