-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Brangelina parodė dosnumą pakistaniečiams

Angelinos Jolie ir Brado Pitto paramos fondas paaukojo milijoną JAV dolerių pakistaniečių pabėgėliams.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė People.com, garsenybės, nors ir gyvena pagal įtemptą filmavimo grafiką, savo labdaringos veiklos neapleidžia. Anksčiau pora įkūrė Jane Pitt, Brado Pitto motinos, vardo vėžio centrą aktoriaus gimtajame Springfildo mieste, o šį trečiadienį vėl papirko pasaulį savo dosnumu.

Angelina jau 8 metus bendradarbiauja su Jungtinėmis Tautomis ir yra jos ambasadorė. A.Jolie ir B.Pitto įkurtas paramos fondas padovanojo milijoną JAV dolerių (beveik 2,5 mln. litų) namų netekusiems žmonėms Pakistane. Šioje šalyje A.Jolie yra lankiusis triskart.

Paramos agentūros, gavusios nemenką finansinę paspirtį, vadovas Antonio Guterresas negailėjo gražių žodžių Jolie Pitt fondui ir Pakistano padėtį pavadino giliausia humanitarine šio dešimtmečio krize. Pakistane iš namų iškelta daugiau kaip 2 milijonai žmonių. Vakar A.Jolie kalbą apie pagalbą pabėgeliams sakė Vašingtone, kur su valstybės sekretore Hillary Clinton paminėjo Pasaulinę pabėgėlių dieną.

Aktorė ką tik grįžo iš 4 mėnesius trukusio naujos juostos „Salt“ filmavimo ir dabar kurį laiką ketina pabūti namuose su šeima. Tuo tarpu B.Pittas šiuo metu filmuojasi naujame režisieriaus Steveno Soderbergho filme „Moneyball“, kuris ekranus pasieks 2011-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius