Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears renkasi meilę

Neretai sakoma, kad nedera į vieną maišyti meilės ir verslo reikalų. Akivaizdu, kad populiarioji Britney Spears tą žino – ji išsižadėjo vadybininko paslaugų, kad galėtų mėgautis juo kaip mylimuoju.
Netyla kalbos, kad B.Spears ir J.Trawickas sumanę nutraukti verslo ryšius gali imtis kurti šeimą.
Netyla kalbos, kad B.Spears ir J.Trawickas sumanę nutraukti verslo ryšius gali imtis kurti šeimą. / „Scanpix“ nuotr.

B.Spears dvejus metus kartu dirbo ir tuo pačiu metu susitikinėjo su savo agentu Jasonu Trawicku. Ji viešai paskelbė, kad atsisako profesionalios jo pagalbos dėl asmeninių ryšių. 28-erių dainininkei jos mylimasis atstovavo keletą metų. Dabar 38-erių J.Trawickas, kuris dirba labai sėkmingoje agentų kompanijoje „William Morris Agency“, imsis kitų atlikėjų garsinimo.

Išplatintame pranešime B.Spears atstovai rašė: „Britney Spears ir jos ilgametis agentas Jasonas Trawickas nutarė nutraukti savo darbo santykius ir susikoncentruoti į asmeninius santykius.“ Dailymail.co.uk cituojamame pranešime taip pat nurodoma, kad po savo pasaulinio turo dainininkė daug dirba studijoje kurdama naująjį albumą. Dabar įrašinėjamos dainos taps jau 7-ojo popprincese tituluojamos atlikėjos albumo dalimi.

Nors J.Trawickas rūpinosi B.Spears veikla daugelį metų, jų romanas išaiškėjo prieš dvejus metus. Oficialiame renginyje jie pirmą ir kol kas vienintelį sykį kaip pora pasirodė šiemet „Grammy“ apdovanojimuose. Žurnalistų duomenimis, psichologinių problemų turėjusią B.Spears akylai saugantys tėvai Jamie ir Lynne jau palaimino poros santykius. J.Trawickas pelnė ir atlikėjos sūnų 4-erių Seano ir 3-ejų Jaydeno meilę ir pripažinimą. Pabrėžiama, kad poros santykiai vystosi gerokai lėčiau nei B.Spears meilės romanas su jos vaikų tėvu Kevinu Federline‘u. Tąsyk įsimylėjėliai susižadėjo praėjus vos dviems mėnesiams nuo pirmųjų pasimatymų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius