Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears grįžta vėl švytinti

Atslūgus abejonėms dėl Britney Spears sveikatos, kai ji buvo nufotografuota su pastambėjusiu pilvuku ir riebaluotais plaukais, regis, atėjo popprincesės atgimimo era. Dabar išplatintos atlikėjos nuotraukos, darytos apatinių reklamos kompanijai.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Įdomiausia, kad reklamai skirti kadrai išplatinti su nuotraukomis iš fotosesijos, tad jas nesunku palyginti. Dailymail.co.uk žurnalistų teigimu, stulbina tai, kad B.Spears iš tiesų smarkiai sulieknėjo, o jos kūnas nuotraukose, palyginti su fotosesijos kadrais,  beveik nebuvo patobulintas kompiuteriu.

Galbūt tokių priemonių imtasi po to, kai pastarąjį kartą nusifotografavusi „Candie's“ drabužių reklamos kampanijai dainininkė buvo pastebimai apdorota nuotraukų redagavimo programa. Britų žurnalistai spėja, kad B.Spears lieknėjimui įtakos turėjo ir net 97-ių koncertų turas praėjusiais metais.

Naujosiose kompanijos „Candie's“ reklaminėse nuotraukose 28-erių dainininkė, kuri turi du sūnus, atrodo neįtikėtinai jauna ir švytinti. Neabejotinas ir fotografų indėlis – šių metų „Candie‘s“ pavasario ir vasaros kolekcijos fotosesiją surengė labai garsūs mados fotografai Annie Leibovitz, Markas Seligeris ir Terry Richardsonas. Visi jie darė skirtingas B.Spears nuotraukas.

T.Richardsono kadruose atlikėja niurko rožinį minkštą meškiną, A.Leibovitz – žaismingai pozuoja su juoda suknele ant kėdės, o M.Seligerio – sėdi „Mulen Ružo“ stiliaus persirengimo kambaryje.

Naujas B.Spears nuotraukas pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius