Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears svajoja apie atostogas ant slidžių

Populiarioji dainininkė Britney Spears teigia, kad jos svajonių atostogos – kalnuose ant slidžių.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

29-erių atlikėja prisipažino, kad nėra slidinėjimo ekspertė, tačiau mėgsta šią sporto šaką ir mielai keliautų pasimėgauti sniegu su mylimuoju Jasonu Trawicku ir sūnumis – 6-erių Seanu Prestonu ir 5-erių Jaydenu Jamesu.

„Mano svajonių atostogos – su mano vaikais ir, žinoma, vaikinu. Norėčiau tiesiog vykti slidinėti į kokį gražų pasaulio kampelį. Gurkšnotume karštą šokoladą, stebėtume vaizdus per keltuvo kabinos langą“, – Showbizspy.com sakė B.Spears. Ji teigė mėgstanti mokytis, todėl nebijanti iššūkį slidinėjimo trasose. „Nelabai gerai moku slidinėti, bet smagu sužinoti naujų dalykų, tobulėti. Žinoma, šiek tiek erzina, kai maži vaikai čiuožia geriau ir greičiau už mane, bet pats didžiausias malonumas skrieti nuo kalno“, – pasakojo populiari dainininkė.

B.Spears pripažino, kad jai labai sudėtinga būti viešumoje dėl daugeliui pažįstamo veido, tad kartais tenka pasitelkti visą išradingumą kuriant į akis nekrentančią maskuotę. „Kartais labai norisi apsimesti kuo nors kitu, ramiai nueiti į restoraną ir nebūti pastebėtai“, – teigė atlikėja. Beje, ji prasitarė svajojanti išmėginti ir kitą nutrūktgalvišką pramogą – šuolį parašiutu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius