-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Britų kino aktorių Robertą Pattinsoną apstulbino paparacų įžūlumas

Kino aktorius Robertas Pattinsonas liko apstulbintas kai kurių paparacų pastangų užsitikrinti skandalingų nuotraukų, kai per vieną incidentą jis pamatė savo automobilį apsuptą narkotikų prekeivių.
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas. / „Scanpix“ nuotr.

Kino sagos „Saulėlydis“ išgarsintas aktorius greitai tapo bulvarinės žiniasklaidos taikiniu, o jos susidomėjimą dar labiau sustiprino numanomas R.Pattinsono romanas su filmavimo aikštelės partnere Kristen Stewart.

Tačiau jis itin nustebo per savo pastarąjį apsilankymą Los Andželo priemiestyje Venis Biče, kur vos nepakliuvo į kompromituojančią padėtį. „Mane sekė būrys paparacų, o aš pamaniau, kad geriausias būdas jais atsikratyti – sustabdyti savo automobilį viduryje gatvės ir pasakyti: „Aš važiuoju ir nebeketinu su jumis kalbėtis“, – aktorius pasakojo žurnalui „Elle“.

„Jie visi užsiuto, nes nebegalėjo nuolat fotografuoti to paties. Jie pasistengė sukviesti prie mano automobilio narkotikų prekeivius. Pagalvojau: „Dieve, tai beprotybė“, – pridūrė jis.

R.Pattinsonas prisipažino svajojantis kurią nors dieną išlieti pyktį ant įkyrių fotografų.

„Kai viskas aprims ir aplink nebesisukios paparacai – gal po kokių 15 metų – man patiktų, jeigu bent vienas paparacas atvyktų ir mėgintų nufotografuoti. Aš jam rimtai iškarščiau kailį“, – sakė jis.

„Būtų tikra staigmena: kai mano nuotraukos būtų nieko nevertos, kai būčiau išleidęs visus pinigus, tada netgi negalėtumėt paduoti manęs į teismą!“ – samprotavo R.Pattinsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius