Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būsimasis Švedijos princas tikisi susilaukti daug vaikų

Vyras, kuris kitą mėnesį planuoja susituokti su Švedijos sosto įpėdine princese Victoria, tikisi susilaukti daug vaikų, sakoma šeštadienį paskelbtame bendrame interviu su šia pora.
Princesė Victoria ir Danielis Westlingas susituoks biržėlio 19 d.
Princesė Victoria ir Danielis Westlingas susituoks biržėlio 19 d. / „Scanpix“ nuotr.

„Tikiuosi, kad per ateinančius dešimt metų mūsų šeima pagausės“, – Danielis Westlingas sakė dienraščiui „Svenska Dagbladet“, atsakydamas į klausimą, kaip įsivaizduoja savo gyvenimą per artimiausią dešimtmetį.

Paklaustas, kiek palikuonių norėtų susilaukti, D.Westlingas atsakė: „Daug, tačiau vargu ar tokius dalykus įmanoma iš anksto suplanuoti.“

36 metų būsimasis princas, trijų prabangių sporto kompleksų savininkas, pripažino nerimaujantis dėl birželio 19 dienos, kai vyks jo vestuvės su 32 metų princese Victoria – vyriausiąja karaliaus Carlo XVI Gustafo atžala.

„Atėjus didžiajai dienai tikriausiai drebinsiu kinkas“, – sakė D.Westlingas, pridūręs, kad nuo sausio intensyviai mokėsi pagal specialią programą, ruošdamasis gyvenimui karališkojoje šeimoje.

„Manęs laukia svarbiausia užduotis – palaikyti sosto įpėdinę. Prisitaikyti prie šio vaidmens prireiks laiko. Tikiuosi supratimo, kad asmuo, stovėsiantis čia kitą dieną po vestuvių, dar nebus visavertis princas“, – aiškino jis.

Nors daug spėliota, kaip savo jėgomis kapitalą susikrovęs sėkmingas verslininkas prisitaikys prie gyvenimo savo žmonos šešėlyje, D.Westlingas teigia, jog dėl to jam rūpesčių nekils.

„Užaugau šeimoje, kuri laikėsi visiškos lyčių lygybės. Idėja, kad tėvas išmano geriausiai, man nėra įprasta“, – sakė vyras, kilęs iš Švedijos centrinėje dalyje esančio miestelio Okelbu.

Jo motina dirba pašte, o tėvas – buvęs socialinis darbuotojas.

„Man nesunku eiti atsilikus nuo Viktorijos už vieno, dviejų ar dešimties žingsnių, tačiau išlikti oriam“, – tvirtino D.Westlingas.

Ruošiantis vestuvėms, kurios Švedijoje tikriausiai bus vienas iš svarbiausių įvykių šiais metais, D.Westlingas ir jo sužadėtinė pabrėžė, kad bažnyčioje vyksianti ceremonija bus labai asmeniška, žurnalistams bus leidžiama stovėti tik už jaunavedžių nugarų.

„Danieliui ir man reikalinga erdvė, kuri priklausytų tik mums, – sakė Victorija. – Aš tarsiu „taip“ ne televizijos kameroms arba susirinkusiems. Mano „taip“ bus skirtas tik Danieliui.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius