Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Amy Winehouse vyras Blake‘as Fielderis-Civilis: „Man nedžiūva ašaros“

Buvęs velionės dainininkės Amy Winehouse vyras Blake‘as Fielderis-Civilis palūžo ir prabilo apie savuosius jausmus dėl įvykusios tragedijos. Jis teigė esąs toks sukrėstas, kad nė negali sulaikyti ašarų. Neseniai su 27-erių dainininke išsiskyręs režisierius Regas Travissas elgiasi daug santūriau ir savųjų išgyvenimų nekomentuoja.
Blake‘as Fielderis-Civilis ir Amy Winehouse
Blake‘as Fielderis-Civilis ir Amy Winehouse / „Scanpix“ nuotr.

29-erių B.Fielderis-Civilis šiuo metu yra kalėjime. Kaip pranešė Dailymail.co.uk, sužinojęs apie A.Winehouse mirtį jis pasijuto sužlugdytas. Vyro teigimu, jo buvusi žmona buvo jo gyvenimo meilė. Duodamas interviu „The Sun“ žurnalistams B.Fielderis-Civilis sakė: „Manęs neįmanoma paguosti, mano ašaros nenudžius.“ Jis buvo nuteistas kalėti 32 mėnesius už vagystę įsilaužus ir ginklo laikymą.

Pranešama, kad B.Fielderis-Civilis bus itin atidžiai stebimas, mat baiminamasi, kad iš sielvarto jis gali nusižudyti. „Aš daugiau niekada nepajusiu tokios meilės, kokią jutau Amy. Visi, kas mus pažinojo, suprato, kokia gili mūsų meilė. Negaliu patikėti, kad ji mirė“, – sakė vyras. Jis su garsia dainininke buvo susituokęs dvejus metus nuo 2007-ųjų gegužės iki 2009-ųjų rugpjūčio.

„Grammy“ apdovanojimą A.Winehouse pelnęs 2006-ųjų muzikos albumas „Back To Black“ yra pilnas užuominų apie audringus poros santykius. Tiek atlikėja, tiek B.Fielderis-Civilis mėgo kvaišintis alkoholiu ir narkotikais. Manoma, kad būtent sutuoktinis dainininkę pastūmėjo išmėginti stipriuosius narkotikus – heroiną ir kokainą.

AOP nuotrauka/Amy Winehouse ir Blake’as Fielderis-Civilis
Amy Winehouse ir Blake’as Fielderis-Civilis

Jųdviejų santykiai išties liepsnojo, nors kartais neapsieidavo be smurto.Tiesa, nors buvęs vyras lieja širdgėlą dėl A.Winehouse netekties, manoma, kad pačiai jai labiau rūpėjo buvęs vaikinas R.Travissas. Su 34-erių režisieriumi dainininkė pradėjo susitikinėti praėjusių metų birželį ir išsiskyrė maždaug prieš mėnesį, kaip teigiama, dėl jos pomėgio alkoholiui.

Pats R.Travissas netekties nekomentavo, tačiau buvo prie atlikėjos namų ir atrodė sužlugdytas.

Palaidoti nori kuo greičiau

A.Winehouse žydai tėvai Janis ir Mitchas yra išsiskyrę. Jie nori palaidoti dukrą kuo greičiau, mat taip įprasta jų tikėjime. Manoma, kad laidotuvės pagal žydų tradicijas turėtų įvykti jau trečiadienį – po to, kai bus atliktas dainininkės kūno skrodimas ir toksikologiniai testai.

„Scanpix“ nuotr./Amy Winehouse ir Regas Travissas
„Scanpix“ nuotr./Amy Winehouse ir Regas Travissas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius