Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Britney Spears vyras Kevinas Federline'as Las Vegase pasipiršo savo širdies draugei

Buvęs Britney Spears vyras Kevinas Federline'as (35) šį savaitgalį pasipiršo savo širdies draugei Victoriai Prince (30). Manoma, kad Las Vegase įvykusias sužadėtuves šį savaitgalį taip pat turėtų vainikuoti greitos vestuvės, rašo UsWeekly.com.
Kevin Federline'as
Kevinas Federline'as / „Scanpix“ nuotr.

„Ji ištarė „taip“. Kevinas melavo, kad vyksta į Las Vegasą dėl darbo pokalbio, tačiau nustebino Victorią, kuomet priklaupė ant vieno kelio ir paprašė jos rankos. Pora ketina nešvaistyti laiko ir susituokti šį savaitgalį“, – teigė šaltinis.

Artimas poros draugas pasakojo, kad Victoria jau seniai norėjo susituokti, o piršlybos jai buvo labai netikėtos.

Buvęs šokėjas ir iš Vašingtono valstijos kilusi buvusi profesionali tinklininkė susitikinėja nuo 2008 metų. Pora augina dukrą Jordan Kay (1), kuri taip pat yra šiuo metu jais Las Vegase.

K.Federline'as susilaukė dviejų sūnų su atlikėja B.Spears. Buvę sutuoktiniai augina Jaydeną Jamesą (6) ir Seaną Prestoną (7). Jis taip pat susilaukė dviejų vaikų su buvusia mergina Shara Jackson, su kuria susitikinėjo prieš vesdamas B.Spears.

K.Federline'as ir B.Spears (31) susituokė 2004 metų rugsėjį vos po keturių mėnesių draugystės. Buvusi realybės šou „X faktorius“ komisijos narė skyrybų prašymą pateikė 2006 metų lapkritį ir skyrybų priežastį nurodė charakterių nesuderinamumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius