Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi britų manekenė buvo nužudyta, sako vengrų policija

Vengrijos policija ketvirtadienį pranešė, kad rado dingusios buvusios manekenės Evos Rhodes palaikus, kad ji buvo nužudyta ir kad įtariamasis areštuotas.
Temos: 1 Nužudymas

E.Rhodes, kuri manekenės karjerą darė 7-ajame praėjusios amžiaus dešimtmetyje, kai, be kitų dalykų, dirbo su Johnu Lennonu ir Yoko Ono, dingo 2008 metų rugsėjį.

„65 metų Eva Rhodes, gyvūnų prieglaudos Bėnyje direktorė, buvo nužudyta“, – sakė Dėro-Mošono-Šoprono apygardos policijos atstovas Zsoltas Banhalmi.

„Įtariamasis yra antradienį Budapešte areštuotas 30 metų vyras, kuris dirbo aukos gyvūnų prieglaudoje“, – pridūrė jis.

Įtariamasis prisipažino, kad pykosi su E.Rhodes dėl savo užmokesčio ir kelis kartus smogė jai į galvą, taip nužudydamas, nurodė policija.

Pasiėmęs pinigus ir nešiojamąjį kompiuterį, jis bandė sudeginti palaikus, bet to padaryti iki galo nepavyko, nes pradėjo lyti. Palaikus vyras užkasė netoli prieglaudos. Tą vietą policininkams parodė pats įtariamasis.

E.Rhodes 10-ojo dešimtmečio pabaigoje grįžo į gimtąją Vengriją ir Bėnio kaime šalies vakaruose netoli Austrijos sienos įsteigė gyvūnų prieglaudą. Moteris ten gyveno iki pat savo dingimo rugsėjo 10 dieną.

Policija buvo paskelbusi, kad už informaciją apie moters buvimo vietą atseikės 1 mln. forintų atlygį.

Tačiau Austrijoje gyvenanti buvusios manekenės sesuo Judith Majlath ilgą laiką tvirtino, kad E.Rhodes buvo nužudyta, ir kaltino Vengrijos policiją nepakankamai stengiantis ištirti bylą.

E.Rhodes kelis kartus buvo susiginčijusi su Bėnio gyventojais ir vietos policija, sakė ji.

E.Rhodes gimė Vengrijoje 1943 metais, bet 1956-aisiais pabėgo į Austriją, o 7-ajame dešimtmetyje emigravo į Jungtinę Karalystę, kur tapo manekene ir aktore. Ji vaidino J.Lennono ir Y.Ono filme „Išžaginimas“ (Rape).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius