Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Dariaus Songailos žmona Jackie susižadėjusi ir laukiasi antro vaiko

Apie krepšininko Dariaus Songailos (34) ir jo žmonos amerikietės Jackie Houston (32) skyrybas beveik po dešimties metų gyvenimo santuokoje Lietuvos žiniasklaida pranešė tik praėjusią savaitę.
Jackie Houston
Jackie Houston / „Scanpix“ nuotr.

Apie sugriuvusius santykius nelinkęs atvirauti krepšininkas patvirtino, kad su Jackie patraukė skirtingais keliais. Tačiau iki šiol nebuvo žinoma, kad buvusi D.Songailos žmona ne tik įsimylėjo kitą vyrą, bet ir laukiasi nuo jo vaiko.

Naujosios poros nuotraukas galite pamatyti čia.

Dukterį Meilę (6) auginantys Darius ir Jackie, sportininko teigimu, iki skyrybų kartu nebegyveno jau 1,5 metų. Tačiau tik dabar į viešumą pateko J.Houston ir naujo jos mylimojo Tylerio sužadėtuvių nuotraukos, darytos Arizonoje, Didžiajame Kanjone.

Dar balandžio mėnesį vykusioje fotosesijoje Jackie ir Tyleris įamžinti romantiškai apsikabinę kalnų apsuptyje, vaikštinėjantys dulkėtu keliu. Fotografijose matyti ir besilaukiančios Jackie pilvukas.

Poros vestuvės buvo suplanuotos balandžio 14 dieną, toje pačioje vietoje, kur vyko fotosesija, tačiau vėliau santuokos ceremoniją nuspręsta perkelti į Šiaurės Karolinoje esančius namus, kuriuose prieš tai Jackie gyveno su Dariumi.

Kol D.Songaila treniruojasi, jo dukra Meilė gyvena su motina namuose JAV, ten mergaitė ir lanko mokyklą. Su Jackie Houston lietuvis susipažino mokydamasis JAV Veik Foresto universitete, 2002-aisiais pora susituokė.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius