Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Buvusi serialo „Daktaras Hausas“ žvaigždė Lisa Edelstein apsinuogino dėl PETA kampanijos

Buvusi televizijos serialo „Daktaras Hausas“ žvaigždė Lisa Edelstein tapo dar viena garsenybe, apsinuoginusia dėl gyvūnų teisių organizacijos „Žmonės už etišką elgesį su gyvūnais“ (PETA) kampanijos.
Lisa Edelstein
Lisa Edelstein / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė nusifotografavo visiškai nuoga ant guolio iš lapinių daržovių, reklamuodama vegetarišką gyvenimo būdą naujoje seksualioje PETA kampanijoje „Eat Green To Go Green“ (Valgyk žalią, kad taptum žaliuoju).

Nuotrauką galite pamatyti čia.

L.Edelstein nesidrovėdama pademonstravo savo išpuoselėtas kūno linijas, dėl kurių, kaip ji tvirtina, yra dėkinga savo dietai be mėsos, kurios ji laikosi nuo 15 metų.

Aktorė sakė žurnalui „Prevention“: „Niekada nebuvau didelė mėsos mėgėja – visada būdavau išranki. Augau namuose, kuriuose buvo valgomas košerinis maistas, o kai vaikystėje laikaisi maisto apribojimų, nesunku laikyti kitokių maisto apribojimų.“

„Kažkada sapnavau, kad valgau vištieną. Tačiau sapne supratau, jog tai iš tikrųjų buvo mažytės žmonių kojos ir rankos. Mano smegenys susiejo raumenis ir kaulus su kitu gyvūnu. Kai šis ryšys užsimezgė, man nebeatrodė, jog tai norėčiau valgyti“, – aiškino ji.

L.Edelstein pripažįsta taip pat pozavusi PETA, kad atkreiptų dėmesį į mėsos gamybos pramonės poveikį aplinkai.

„Mėsos pramonė iš tiesų toksiška aplinkai. Gyvulininkystė, jau neminint fakto, kad ten esama daug žiaurių dalykų... ir mėšlas yra nepaprastai toksiški. Kultūros požiūriu turime nuo to atsitraukti, kiek tik galime“, – pridūrė ji.

VIDEO: Lisa Edelstein's Exclusive Interview

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius