-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Cameron Diaz rado sau tobulą porą?

Kalbama, kad Cameron Diaz pagaliau atsidūrė tinkamo vyro glėbyje. Anksčiau sėkmingos partijos neradusi 37-erių aktorė dabar yra laiminga Niujorko beisbolo komandos „Yankees“ žaidėjo Alexo Rodriguezo draugijoje.
Cameron Diaz
Cameron Diaz / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Draugai įsimylėjėlius vadina idealia pora. Pastaruosius keletą mėnesių susitikinėjantys sportininkas ir aktorė ir patys, regis, tuo tiki.

„Jie praleido nemažai laiko mėgindami atrinkti pelus nuo grūdų. O tada rado vienas kitą. Jie susitiko tinkamu laiku.  Cameron ir Alexas tobulai vienas kitam tinka ir yra pasiruošę rimtiems santykiams“, – teigė Showbizspy.com šaltinis. Anot jo, C.Diaz yra patenkinta, kad A.Rodriguezas yra darbšus, protingas ir seksualus, mat toks ir turi būti jos svajonių vyras.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexas Rodriguezas
Alexas Rodriguezas

„Ji gali pasakyti nešvankų juokelį, išgerti alaus ir turi savo nuomonę apie sportą. Alexui Cameron patiko, nes ji tarsi vienas kompanijos vyrukų, tačiuo tuo pačiu patraukli ir labai moteriška“, – teigė šaltinis.

Anksčiau C.Diaz yra susitikinėjusi su aktoriumi Mattu Dillonu, aktoriumi ir dainininku Jaredu Leto bei atlikėju Justinu Timberlake‘u.

A.Rodriguezas buvo 6 metus vedęs, tačiau išsiskyrė. Sklandė gandas apie jo romaną su Madonna, tačiau popkaralienė tokias kalbas paneigė. 2009-aisiais beisbolininkas susitikinėjo su aktore Kate Hudson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius