-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Carey Mulligan: kukli žvaigždė

Britų kino žvaigždė Carey Mulligan, regis, visai neišpuiko sulaukusi pripažinimo Holivude. Išsiskyrusi su mylimuoju „Transformerių“ aktoriumi Shia LaBeoufu, mergina paliko prabangią jųdviejų rezidenciją ir apsistojo kukliame viešbutyje.
Carey Mulligan
Carey Mulligan / „Scanpix“ nuotr.

Juostoje „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ nusifilmavusi 25-erių C.Mulligan uždirba iki 3,5 mln. svarų sterlingų (apie 13,7 mln. Lt) už vaidmenį viename filme, tačiau uždirbtų pinigų nešvaisto. Tiesa, kad ir kaip kukliai rinktųsi gyventi, Thesun.co.uk žurnalistus išties nustebino, kad ji net dvi savaites nuomojosi kambarį nebrangiame viešbutyje, kuriame para kainuoja 110 JAV dolerių (apie 271 Lt). Personalo teigimu, pro C.Mulligan kambario langą buvo matyti greitkelis ir degalinė, o aktorė mito daugiausia išsinešti parduodamu maistu.

„Apstulbau pamatęs Carey hole. Šis viešbutis tikrai toli nuo žavingųjų Holivudo švyturių“, – sakė šaltinis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Shia LaBeoufas
Shia LaBeoufas

Aktorė C.Mulligan su aktoriumi Sh.LaBeoufu išsiskyrė vos pasklidus kalboms apie jo susidomėjimą naująja „Transformerių“ kolege 23-ejų modeliu Rosie Huntington-Whiteley. Ši bent kol kas draugauja su veiksmo filmų žvaigžde Jasonu Stathamu.

Prieš dvi savaites C.Mulligan per savo naujojo filmo „Never Let Me Go“ (liet. „Neleisk man išeiti“) premjerą Londone pareiškė, kad visam laikui grįš gyventi į gimtąją Angliją. „Grįžtu. Tiesiog dabar daugiau laiko leisiu čia. Su šeima“, – sakė aktorė, taip patvirtindama, kad išsiskyrė su amerikiečiu Sh.LaBeoufu. Pora kartu buvo nuo 2009-ųjų rugpjūčio, o susipažino filmuodamasi kino juostoje „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“.

„Scanpix“ nuotr./Tomas Sturridge'as
Tomas Sturridge'as

Nauja simpatija

Kai kurių šaltinių teigimu, C.Mulligan laisvą laiką jau leidžia britų aktoriaus 24-erių Tomo Sturridge‘o draugijoje.

Nuo šių metų rugsėjo jis filmuojasi labai laukiamame brazilo Walterio Salleso filme pagal amerikiečių rašytojo Jacko Kerouaco romaną „Kelyje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius