-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čekijos sostinėje įstrigo apvogtas JAV kino aktorius Johnas Malkovichius

JAV kino aktorius ir režisierius Johnas Malkovichius penktadienį buvo nemaloniai nustebintas, kai rado apvogtą savo kambarį viename Prahos viešbutyje.
Johnas Malkovichius
Johnas Malkovichius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dėl šio incidento gali nukentėti milijonus turistų iš visos Europos ir kitų žemynų pritraukiančios Čekijos sostinės įvaizdis. Senovine architektūra garsėjantis miestas taip pat nesugeba įveikti kitokio postkomunistinės šalies paveldo – godžių taksistų ir padavėjų, išnaudojančių patiklius svečius iš užsienio.

„Galime patvirtinti, kad vykdomas tyrimas dėl pono Malkovichiaus asmeninių daiktų dingimo“, – sakė viešbučio „Mandarin Oriental“ atstovė.

57 metų J.Malkovichius ketvirtadienį dalyvavo muzikos festivalyje „Prahos pavasaris“, kuriame buvo pristatyta jo naujausia kriminalinė melodrama „Pragaro komedija“ (Infernal Comedy), pagrįsta tikra vieno Austrijos žudiko maniako istorija.

Penktadienį aktorius planavo išskristi į Lenkiją, tačiau pastarasis incidentas sutrikdė jo planus, nes J.Malkovichius neteko ne vien asmeninių daiktų, bet ir dokumentų, kuriuos reikės pagaminti iš naujo.

Naujienų portalas idnes.cz citavo „Prahos pavasario“ direktorių, kuris sakė, kad ilgapirštis pasisavino du J.Malkovichiaus mobiliuosius telefonus.

Šis aktorius vaidino save 1999 metų komedijoje „Būti Džonu Malkovičiumi“ (Being John Malkovich), kurioje vaizduojama, kaip vienas lėlininkas randa būdą kontroliuoti J.Malkovichiaus protą.

J.Malkovichius buvo nominuotas „Oskarui“ už antrojo plano vaidmenis filmuose „Ugnies linijoje“ (In the Line of Fire) ir „Širdies kertelės“ (Places in the Heart).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius