Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Charlie Hunnamą erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ ekranizacijoje pakeis Jamie Dornanas

Pagrindinį Christiano Grey vaidmenį erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ ekranizacijoje atliks britas Jamie Dornanas, praneša „Variety“.
Jamie Dornanas
Jamie Dornanas / AOP nuotr.

31-erių aktorius ir modelis pakeis iš projekto nutarusį pasitraukti kitą britą Charlie Hunnamą.

Šiuo metu Jamie Dornanas vaidina serijinį žudiką britų seriale „The Fall“, 2006-aisiais jį buvo galima pamatyti Sofios Coppolos filme „Marija Antuanetė“. Aktoriaus karjerą jam padėjo pradėti buvusi mylimoji Holivudo žvaigždė Keira Knightley – būtent ji Jamie Dornaną pristatė savo agentui. Jamie ir Keira susitikinėjo dvejus metus. Šiemet aktorius vedė britų aktorę ir dainininkę Amelią Warner, kuri šiuo metu laukiasi pirmojo jųdviejų vaikelio.

Filmą kurianti kino studija dar nepatvirtino, kad vaidmuo tikrai atiteko buvusiam „Calvin Klein“, „Dior“ ir „Armani“ modeliui Jamie Dornanui, tačiau jau ne vienas šaltinis „Variety“ patvirtino, kad atrankose daugiausia simpatijų sulaukė būtent jis ir jau aptariamos paskutinės kontrakto detalės.

Anastasios Steele vaidmenį atliks 24-erių Dakota Johnson.

Nepaisant to, kad kino kompanija turėjo ieškoti naujo pagrindinio aktoriaus, filmo premjera dėl to nenukelta – kaip ir planuota anksčiau, pirmoji „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ dalis kino teatruose pasirodys kitų metų rugpjūtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius