Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cheryl Cole pavergia Ameriką – ji gavo pirmą vaidmenį Holivude!

Britų dainininkė Cheryl Cole ne tik išgyveno skyrybų dramą su neištikimuoju vyru futbolininku Ashley Cole‘u, bet ir prarado trokštamą darbą. Ji tikėjosi užkariauti Amerikos publiką kaip šios šalies šou „X Factor“ teisėja, bet vos po keturių dienų darbo jos buvo atsisakyta. Tačiau dabar moteris gavo naują progą.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / „Scanpix“ nuotr.

Dailymail.co.uk pranešė, kad 28-erių Ch.Cole gavo vaidmenį Holivude statomame filme „What To Expect When You're Expecting“ (liet. „Ko tikėtis, kai laukiesi“). Tai – atlikėjai didžiulis žingsnis. Ji jau seniai troško išmėginti aktorės darbą, o dabar galės tuo užsiimti aukščiausiu lygiu – kartu su ja filme vaidins garsios aktorės Cameron Diaz ir Jennifer Lopez.

Naujasis filmas yra tarsi filmas-nėštumo gidas. Jį filmuos kompanija „Lionsgate“, o kino ekranus jis pasiekti turėtų jau kitų metų gegužę. Kino juostos filmavimai jau prasidėjo gegužės viduryje. Teigiama, kad šiuo metu jau baigiamos derybos dėl Ch.Cole pasirodymo juostoje. Scenos su dainininkės dalyvavimu bus nufilmuotos rugpjūčio pabaigoje Amerikoje. Filme taip pat pasirodys matyti aktoriai Dennisas Quaidas, Chrisas Rockas ir Matthew Morrisonas.

„Ko tikėtis, kai laukiesi“ papasakos apie keturių porų, besiruošiančių susilaukti vaikų, gyvenimus. C.Diaz vaidins moterį Džiuls, kuri dalyvaus talentų atrankoje. Viena šios atrankos teisėjų turėtų būti Ch.Cole. Teigiama, kad britė paliko įspūdį Holivudo prodiuseriams per savo keturių dienų viešnagę Kanų kino festivalyje gegužės mėnesį.

„Cheryl tai tikras džiaugsmas, ji filmuosis jau netrukus ir labai laukia tos akimirkos“, – sakė Dailymail.co.uk šaltinis iš filmo kūrimo komandos. Anot jo, tai dar nereiškia, kad dainininkė staiga virs aktore. „Tai tik staiga pasitaikiusi proga, o po keleto nusivylimų jai tai puiki proga“, – teigė anonimas.

Britų žiniasklaida neabejoja, kad šis gudrus žingsnis yra naujojo Ch.Cole vadybininko, grupės „Black Eyed Peas“ atlikėjo, reperio Will.i.am, nuopelnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius