Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cindy Crawford ir Eva Mendes: seksualumas, paženklintas apgamu

Šios dvi moterys ne kartą pateko į gražiausių pasaulio moterų sąrašą. Ar kada nors atkreipėte dėmesį, kad Evos ir Cindy veidus puošia panašūs apgamėliai, o vyrų žvilgsnius kausto jų itin seksualios kūno formos? Ne veltui jos reklamavo tą patį „Revlon“ prekės ženklą. Nesvarbu, kad tarp šių gražuolių yra beveik dešimties metų skirtumas ir kol kas visiškai nesutampa jų požiūris į vaikus.
Eva Mendes ir Cindy Crawford
Eva Mendes ir Cindy Crawford / Bulls ir AOP nuotr.

Atsitiktinai patekusios į šou pasaulį?

Cindy Crawford (43) (toliau – C. C.): Būsimas topmodelis gimė elektriko ir medicinos sesers šeimoje. joje augo trys mergaitės. Pasak Cindy, iš seserų ji buvo negražiausia, todėl mama paauglystėje jai pasakė: „Tegul tavo seserys anksti išteka ir gimdo vaikus, o tu, būdama tokia negraži, gyvenimą pašvęsk mokslui.“ Cindy puikiais pažymiais baigė mokyklą ir studijuoti chemijos įstojo į geriausią Ilinojaus universitetą. Vasarą studentė nusprendė prisidurti pinigų dirbdama žemės ūkyje. Atsitiktinai merginą nufotografavo vietos laikraščio žurnalistas. Išspausdinta Cindy nuotrauka buvo pastebėta. Netrukus prasidėjo sėkminga merginos karjera modelių pasaulyje.

Eva Mendes (35) (toliau – E. M.): Būsima gražuolė  gimė išeivių iš Kubos šeimoje. Kai tėvai iš Majamio persikraustė gyventi į Los Andželą, mergina pradėjo domėtis interjero dizainu ir rinkodaros gudrybėmis. Baigusi mokyklą, Eva įstojo į vieną iš geriausių Kalifornijos koledžų tam, kad įgytų kvalifikuoto rinkodaros specialisto diplomą. Mendes kaimynystėje gyveno fotografas mėgėjas, kuris įamžino simpatišką merginą. Jis, norėdamas gauti darbą, šias nuotraukas pridėjo prie savo gyvenimo aprašymo. Atsitiktinai Evos fotografijas pamatė vienas Holivudo agentas. Susisiekęs su Mendes, jis įtikino besispyriojančią  merginą mesti mokslus koledže dėl stulbinamos karjeros Holivude.

Pernelyg moteriškos?

C. C.: Neseniai Cindy prisipažino, kad vargu ar būtų tapusi topmodeliu, jei karjerą būtų pradėjusi 2009-aisiais. Jos kūnas – pernelyg moteriškų formų, o šiandien podiumu žingsniuoja merginos, kurios yra labai liesos, kaulėtos. Crawford įsitikinusi, kad dabartiniai populiarūs žurnalai propaguoja nesveiką gyvenimo būdą ir kviečia jaunas merginas nepasiduoti jų įtakai bei neaukoti savo įgimto kūno grožio. „Kiekvienos moters kūnas turi trūkumų. Jeigu tau kas nors nepatinka, stenkis tai pakeisti. O jeigu nesiseka ar nenori nieko keisti, susitaikyk su savo trūkumais, kitaip nebūsi laiminga“, – pataria Cindy.

E. M.: Kol Eva buvo tik aktorė ir filmavosi kino juostose, jos kūno formos niekam neužkliuvo. Tačiau kai seksuali aktorė buvo įamžinta „Calvin Klein“ apatinių reklamoje, pasipylė priekaištų neva gražuolė Mendes kiek apkūnoka. Evos kūnas šioje reklamoje atrodo stangrus ir sveikas, tačiau jis tikrai skiriasi nuo įprastų kaulėtų modelių. „Nemarinu savęs badu. Mano kūnas – stangrus ir išpuoselėtas. Nemanau, kad žmonėms reikėtų jį kritikuoti, – priekabiems kritikams nenusileidžia Eva. – Galėčiau būti šiek tiek lieknesnė, numesti keletą kilogramų, ir mano kūnas taptų panašus į gerai žinomų Holivudo liesulių figūras. Tačiau aš to nenoriu. Man patinka būti tokiai, kokia esu. Moteris turi išlikti savimi“, – sako viena iš seksualiausių aktorių pasaulyje.

Motinystė

C. C.: Garsi manekenė augina sūnų Presley Walkerį (10) ir dukrą Kaią Jordan (8). „Manau, esu išprotėjusi motina. Be galo myliu savo vaikus, su jais praleidžiu kiekvieną laisvą minutę. Kiekviena moteris turėtų patirti motinystės jausmą. Galiu pasakyti, kad tik pagimdžiusi vaikus tapau asmenybe. Aš atlikau  prigimtinę  pareigą. Ačiū Dievui, man užteko proto ir kantrybės sulaukti tinkamo vyro, su kuriuo galiu būti laiminga visą gyvenimą ir kuriam mielai pagimdysiu dar kelis vaikus.“

E. M.: Nors Mendes jau sukako 35 metai, ji nesiruošia gimdyti vaikų, nes vadovaujasi tokia gyvenimo filosofija: „Puiku, kai šiuolaikinė moteris sugeba ir dirbti, ir turėti vaikų. Tačiau aš neskubu.  Kažkada pajuokavau, kad šiandien, kur pažvelgsi, pamatysi įžymų žmogų su mažyliu, o man nesinori, jog ir mano vardą tokiam amplua linksniuotų žiniasklaida. Mano gyvenime yra daugybė kitų svarbių dalykų, kuriais aš norėčiau užsiimti.“

AOP nuotrauka/Cindy Crawford su vyru Rande’u Gerberiu
AOP nuotrauka/Cindy Crawford su vyru Rande’u Gerberiu

Gyvenimo vyrai

C. C.: 1991–aisiais gražuolė pirmąkart ištekėjo už garsaus aktoriaus Richardo Gere’o (60). Nors jie buvo vadinami svajonių pora, nuolat sklido kalbų, kad šių gražių žmonių šeimyninis gyvenimas nėra darnus. Žiniasklaida skelbė, jog sutuoktinių nesieja net vedybinis guolis, mat Richardas aistrą neva tenkina su vyrais, o Cindy – su moterimis. Vėliau pora sumokėjo nemažai pinigų, jog spauda paskelbtų visiškai kitokią informaciją, t. y. kad jiedu yra heteroseksualūs ir myli vienas kitą. Deja, pora netrukus išsiskyrė. 1998 m. Crawford ištekėjo už buvusio modelio, restoranų tinklo savininko Rande’o Gerberio (47). Cindy prisipažįsta, kad tik mylėdamasi su Rande’u ji pirmąkart patyrė orgazmą. Beje, su antru sutuoktiniu ji mylėjosi dar tuomet, kai nepažinojo Richardo Gere’o.

Bulls nuotrauka/Eva Mendes su George’u Augusto Gargurevichiu
Bulls nuotrauka/Eva Mendes su George’u Augusto Gargurevichiu

E. M.: Eva itin kruopščiai nuo žiniasklaidos slepia asmeninį gyvenimą. Nors ši fatališko grožio moteris jau šešerius metus gyvena su prodiuseriu George’u Augusto Gargurevichiu (38), jie kol kas neketina tuoktis. Prieš sutikdama šį vyrą, Evą siejo intymūs ryšiai su garsiais aktoriais Willu Smithu (41), Nicolu Cage’u (45), Mattu Damonu (39), Joaquinu Phoenixu (34).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius