Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Courtney Love sumokės 430 tūkst. dolerių už įžeidimus „Twitter“ tinklalapyje

Roko dainininkė Courtney Love penktadienį sutiko sumokėti 430 tūkst. dolerių, kuriuos teismas priteisė mados dizainerei Dawn Simorangkir. Ši apkaltino C.Love įžeidinėjus ją socialiniame tinklalapyje „Twitter“.
Courtney Love
Courtney Love / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dawn Simorangkir sausio mėnesį teismui pateikė ieškinį, kuriame teigė, kad C.Love siautėjo socialiniame tinklalapyje „Twitter“ 2009 metais, išpublikuotose žinutėse Simorangkir vadindama „narkotikus besileidžiančia prostitute“ ir bjauria melage, vagile.

Dainininkė gynėsi sakydama, kad jos komentarus turėtų ginti žodžio laisvė ir kad Simorangkir negali įrodyti, kaip šie pasisakymai galėjo jai pakenkti.

Pastaruoju metu Love ir Simorangkir konfliktavo, nes dainininkė dizainerei skolinga pinigų už drabužius. Užuot atidavusi skolą, Love atsidarė kelių socialinių tinklalapių svetaines ir išpublikavo keletą šiurkščių komentarų apie Simorangkir.

„Jos smerkiantys komentarai yra absoliuti netiesa ir 430 tūkst. dolerių suma yra gana aiškus būdas pasakyti „Aš atsiprašau“, – teigė Simorangkir advokatas Bryanas Freedmanas. Jis pridūrė besiviliantis, kad šis atvejis privers C.Love susimąstyti prieš rašant vėlesnius komentarus socialiniuose tinklalapiuose.

C.Love advokatas Jamesas Janowitzas teigė, kad visa suma nukentėjusiai dizainerei bus išmokėta dalimis per artimiausius tris metus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius