-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Crawford ir jos vyras įtraukti į tarptautinį prievartavimo skandalą

Cindy Crawford ir jos vyras Rande'as Gerberis buvo įtraukti į tarptautinį pinigų prievartavimo skandalą dėl prieštaringai vertinamos jų mažos dukters nuotraukos.
Cindy Crawford
Cindy Crawford / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Manekenė, kaip pranešama, buvusios auklės pažįstamam asmeniui sumokėjo 1 tūkst. dolerių (2,3 tūkst. litų), kad ta nuotrauka, kurioje jos dukra įamžinta pririšta prie kėdės ir su nedaug kūno dengiančiais drabužiais, nepatektų į žiniasklaidą ir internetą, bet kai tik Edisas Kayalaras buvo deportuotas į savo gimtąją Vokietiją, jis apkaltino įžymybes dėl savo bėdų ir pareikalavo daugiau grynųjų.

Tada C.Crawford ir R.Gerberis kreipėsi į FTB, kuris dabar tiria šią bylą, praneša TMZ.com.  Manekenės atstovai tvirtina, kad tą prieštaringai vertinamą nuotrauką per policininkų ir plėšikų žaidimą be C.Crawford žinios padarė minėta auklė.

Paskelbtame poros pareiškime sakoma: „Šiandien federaliniame teisme Los Andžele JAV prokuratūra ir FTB pateikė kriminalinį ieškinį, kuriame sakoma, kad Rande'as Gerberis ir Cindy Crawford tapo tebevykstančios prievartavimo schemos aukomis. Šį nusikaltimą įvykdė Edisas Kayalaras, buvusios šeimos auklės pažįstamas“.

„Ponas Kayalaras grasino parduoti ... poros dukters, kuriai tuo metu buvo septyneri metai, atvaizdą. Ponas Gerberis ir ponia Crawford iš anksto nežinojo apie tos nuotraukos egzistavimą, kai su jais susisiekė ponas Kayalaras. Tą nuotrauką padarė buvusi auklė, per surengtą žaidimą be tėvų žinios“, – sakoma pareiškime.

„Pora apie prievartavimo grėsmę pranešė policijai, ir FTB pradėjo kriminalinį šio reikalo tyrimą. Rande'as Gerberis ir Cindy Crawford ketina imtis visų įmanomų teisinių veiksmų prieš visus, kas padeda kaltininkui platinti ar parduoti tą jų dukters nuotrauką“, – priduriama jame. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius