-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Cristiano Ronaldo mergina: „Aš nesu futbolo gerbėja“

Nors modelis Irina Shayk susitikinėja su vienu garsiausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo, ji prisipažįsta didelės aistros mylimojo sportui nejaučianti.
Cristiano Ronaldo su drauge
Cristiano Ronaldo su drauge / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, rusų gražuolė ne tik maudosi šlovėje dėl garsaus vaikino, bet ir turi savų talentų. Savo gebėjimus gundyti ir seksualiai pozuoti 24-erių I.Shayk atskleidė naujajame žurnalo „GQ“ numeryje. Gundančias nuotraukas lydi ir interviu, kuriame mergina juokdamasi prisipažino, kad nėra futbolo gerbėja.

I.Shayk pasaulio žiniasklaida ėmė labai domėtis nuo tada, kai 25-erių C.Ronaldo praėjusį mėnesį prisipažino tapęs tėvu. Gražuolė nėra vaiko motina ir neaišku, ar padės jį auginti. Pati rusaitė šio klausimo nekomentavo.

„GQ“ mergina pasakojo užaugusi mažame miestelyje Jemanželinske, kur niekas nė nematęs mados žurnalų. „Aplinkui miškai, gali mėgautis grynu oru ir nuostabia gamta. Miesto centre yra gulbės paminklas – miesto simbolis. Dar galima apsilankyti anglies šachtose... Štai ir visos pramogos“, – apie gimtinę pasakojo I.Shayk, kurios tikroji pavardė Shaykhlislamova.

Ji dirbti mados industrijoje pradėjo prieš penkerius metus, po to, kai buvo atrasta vietos grožio mokykloje, į kurią ją nusiuntė motina, ir laimėjo „Mis Čeliabinsko“ rinkimus. Ji yra dirbusi su tokiomis kompanijomis kaip „Victoria‘s Secret“.

Prieš kurį laiką buvo pasklidusios kalbos, kad C.Ronaldo siuntinėja trumpąsias žinutes vienai šviesiaplaukei gražuolei, tačiau tarsi neigdamas gandus, jis lydimas I.Shayk apsilankė draugiškose Ispanijos ir JAV krepšinio rinktinių varžybose Ispanijoje, Madride.

Seksualių I.Shayk nuotraukų žurnalui „GQ“ rasite čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius